Napi cuki: így kényezteti szerelme Détár Enikőt

Tíz éve dúl a szerelem a díva és szerelme között. Détár Enikő királynői bánásmódban részesült kedvesétől.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.09.27. 14:30
Détár Enikő figyelmesség szerelem

Détár Enikő nap mint nap a felhők között érzi magát, már ami a szerelmet illeti. Párja, Péter személyében rátalált a nagy Ő-re, azt érzés pedig kölcsönös. Kedves intim pillanatot osztott meg a színésznő a közösségi oldalán.

Détár Enikő
Détár Enikőt királynői bánásmódban részesíti kedvese Fotó: Knap Zoltán

Tíz éve dúl a szerelem Détár Enikő és párja között

Szívmelengető pillanatokat osztott meg rajongóival a színésznő, aki, hihetetlen, de idén már a hatvanadik születésnapját ünnepelte. Fiatalabb lovagja, Péter pedig szeptemberben lett kereken ötvenéves. A harmónia és a szerelem közel tíz éve már töretlen köztük, erre bizonyíték az a kis videó, amin a férfi királynőként bánik a színésznővel, aki elérzékenyül a törődéstől, ugyanakkor szabadkozik is, hogy nincs szükség erre a figyelmességre. Péter ugyanis egy szösztelenítő hengerrel  munkálkodott azon nagy műgonddal, hogy párja megjelenése – és fekete szoknyája – tökéletes lehessen. Enikő elárulta, az ehhez hasonló figyelmességek mindennaposak náluk, ez is segít életben tartani azt a bizonyos szikrát.

Jellemző nálunk az apró figyelmességek, szeretetmorzsák napi fogyasztása” – mellékelte a felvételhez, a rajongók meg persze majd’ elolvadtak a kedves gesztus láttán. Détár Enikő diszkrét a magánéletét illetően, de azért néha nem tudja megállni, hogy ne kürtölje világgá a boldogságát. Augusztusban például egy esküvőn jártak, ami kedves gondolatokat ébresztette benne:

Péteremmel esküvőn voltunk vendégek. Magunknak is azt kívánom, amit az ifjú párnak, hogy a szerelem örökké tarthasson. A kapcsolatok elején, a szerelem, mint egy hatalmas ajándék érkezik, aztán az évek sokasodásával bizony megkophat a csomagolás és gyűrődik a szalag. Ezek azok az állapotok amikor a pár közös feladata szeretettel kisimítani a gyűrődéseket, újra vasalni azt az egykor hibátlan szalagot. Tapasztalatból mondom, nagyon megéri – fogalmazott akkor a közösségi oldalán Enikő.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás