Elképesztő ajándékkal lepte meg születésnapos szerelmét Détár Enikő





Détár Enikő és Kiss Péter szerelmének tartósságára anno senki nem kötött volna életbiztosítást. De a ma is fantasztikus formában lévő színésznő és párja rácáfoltak a károgókra, és már tíz éve alkotnak egy párt. Péter most töltötte be a 49. életévét, születésnapjára különleges ajándékot kapott.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.09.23.
Détár Enikő szerelem születésnap meglepetés

Détár Enikő és Rékasi Károly házassága hosszú éveken keresztül példaértékű volt, mindketten nagyon keresett színészek voltak és nagy egyetértésben nevelték két gyermeküket. Így amikor kiderült, hogy válnak, az sokkolta a közvéleményt. A sztáranyuka nem is titkolja, nagyon nehéz időszak volt ez az életében, sok idő kellett neki ahhoz, hogy feldolgozza a szakítást. De aztán megismerte Pétert, s bár eleinte csak fájdalomcsillapításnak tekintette a férfit, azóta is együtt vannak.

Détár Enikő Kiss Péter
Détár Enci és Péter – Fotó: Szabolcs László/Hot!

Nem készül esküvőre Détár Enikő

Amikor megismerkedett a színésznő és angoltanár párja, mindketten válófélben voltak. Ahogy korábban Enci fogalmazott: eldobható kapcsolatnak indult szerelmük. Nem is jósolt nekik senki hosszú közös életet, és még ők is csodálkoznak, hogy kilenc és fél éve szeretik egymást.

Ma is óvatos vagyok; csak azt tudom, amin már túl vagyunk együtt. Amikor összehozott bennünket az élet, mindketten válófélben voltunk, szétesett az életünk. Azt mondtam Péternek, hogy ha bármelyikünk úgy érzi, szakítani akar, csak annyit mondjon a másiknak: „Köszi!” Néhány hét után is azzal cukkoltam, hogy: „Szerintem nem te fogsz kitolni a Kerepesibe!” (A budapesti Fiumei úti sírkert régi neve – a szerk.) Tisztában voltam a köztünk lévő korkülönbséggel is, de csak telt az idő,  Péter meg frappáns válasszal reagált: igényt tart a Kerepesi-bérletre!

– mondta júliusban kapcsolatukról Détár Enci a Hot! magazinnak. 

Szerelmüket igyekeznek gyakran megünnepelni, most például Péter 49. születésnapján a színésznő megható sorokkal köszöntötte, és elvitte színházba. 

Péterem ma este 49 éves lett! Egész nap nem találkoztunk, dolgoztam, de este közösen néztük meg a Madách Színházban a Pretty Womant. Csodás élmény volt, egy tündérmese, a mi történetünk is az

– írta Instagram-oldalán közös fotójukhoz Détár Enikő. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Drámai évforduló: egy éve koronázták meg Károly királyt

Drámai évforduló: egy éve koronázták meg Károly királyt

Elszabadult a pokol, biztonsági őrök menekítették ki Zalatnay Cinit

Elszabadult a pokol, biztonsági őrök menekítették ki Zalatnay Cinit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás