Már készül a babaszoba Kiss Danielláéknál

A TV2 szépsége belépett az utolsó trimeszterbe, így már a babaszoba kialakítása is szóba került. Kiss Daniella elárulta, hogy a napokban már elkezdik előkészíteni a helyiséget.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.09.25.
Módosítva: 2024.09.25.
Kiss Daniella előkészület babaszoba

Kiss Daniella sokaknak a TV2 nagy sikerű műsorából, a Farm VIP-ből lehet ismerős. A szépségkirálynő a nyár közepén a közösségi oldalán jelentette be, hogy párjával babát várnak. Természetesen ilyenkor minden szülő kíváncsi, hogy milyen neme lesz a picinek, ezzel Danielláék sem voltak másként. Bár többen azt mondták, hogy a jelek szerint kisfiú lesz, nagyobbat nem is tévedhettek. Ugyanis a gender reveal partyn kiderült, hogy biztosan kislányuk lesz. 

Kiss Daniella
Kiss Daniella egyik álma vált valóra azzal, hogy anya lehet Fotó: Szabolcs László

„Belém beszélték, hogy kisfiú lesz, ezért úgy is nézelődtem, így hatalmas meglepetés volt számomra is a rózsaszín füst. Először azt hittem, hogy becsapós és majd kékre változik, de nem történt meg” – mesélte Daniella, aki leszögezte, hogy nekik csak az a fontos, hogy egészséges pici legyen. A TV2 sztárja most már az utolsó trimeszterben egyre izgatottabb, és lázasan készül a baba érkezésére.

Már ki lett pakolva az a szoba, amit szeretnénk majd gyerekszobának, meg is vettük a festéket. Holnap neki is állunk kifesteni olyan csajosra. Persze a bútorokat is kinéztük, megrendeltük, de még azokra kicsit várnunk kell. De nagyon izgalmas, madarat lehet velem fogatni, hogy kislányunk lesz

 – mesélte Daniella, aki azt is hozzátette, hogy egy élményként éli meg a várandóságát.

„Nagyon jól érzem magam a bőrömben, úgy érzem, a terhesség alatt csak úgy kivirultam” – mesélte a Farm VIP sztárja.

Kiss Daniella már elkezdte beszerezni a babacuccokat

A TV2 szépsége decemberre van kiírva, így már el is kezdték beszerezni azokat a holmikat, amikre a picinek szüksége lesz. Daniella korábban a közösségi oldalán kért segítséget a rajongóitól, mert nem talált sehol egy bizonyos babakocsit, amit személyesen meg tudna nézni.

Van valakinek Junama Diamond babakocsi, amit esetleg meg tudok nézni személyesen? Mert itthon sajnos sehol nincs bemutatódarab belőle!” – fordult korábban a rajongóihoz Kiss Daniella. 

A Ripost utánajárt ennek a babakocsinak, ami – mint kiderült a hivatalos márkaoldalról – variálhatóságtól függően 400-500 ezer forintba kerülhet. Természetesen ezenfelül még növelik az árát a különböző kiegészítők.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás