Kislánya nélkül, kettesben utazott el férjével romantikázni a magyar énekesnő

Az énekesnő és férje egy rövid időre kettesben utazott el, hogy Justin Timberlake koncertjét megnézzék. Barbee elárulta, hogy milyen érzés volt itthon hagyni a nagyszülőkkel a kislányát.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.
Barbee Stockholm koncert

Bata Adrienn, azaz Barbee a napokban érkezett haza férjével a svéd fővárosból, Stockholmból. A váratlan utazásának ötletét kedvenc énekesének, Justin Timberlake-nek a koncertje adta. Az énekesnő a Metropolnak mesélt arról, milyen volt ez a rövid utazás férjével kettesben, amíg a kislánya a nagyszülőknél volt. 

Barbee
Barbee és férje nagyon élvezték Justin Timberlake koncertjét – Fotó: Barbee

„Amikor megtudtuk, hogy Justin Timberlake Európában turnézik, úgy döntöttünk a férjemmel, hogy szeretnénk elmenni rá. Persze ez komoly szervezést és egyeztetést jelentett, hiszen Zoé addig a nagyszülőkkel volt” – kezdte a beszámolóját az énekesnő, aki elmondta, hogy abban az időszakban pont 30 fok volt, míg a svéd fővárosban csak 10, így betekintést kaptak az őszből. De a kis hűvösebb időjárás csak emelte a koncert és a rövid pihenés élményét.

Minden kisgyermekes szülőnek tudom ajánlani, hogy egy-két napot, ha tehetik, töltsenek kettesben és pihenjenek. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne hiányzott volna a lányunk, de szerencsére nagyon szereti a nagyszülőket, és nagyon jól viselkedett

– mesélte Adrienn, akinek volt ideje a férjével a várost is megnézni. Lenyűgözte őket, hogy mennyire jól megfér ott a modern és a régi világ.

Barbee-nak most könnyebb volt a távolság a lányától

Bár nem ez volt az énekesnőnek az első alkalom, hogy idén a nagyszülők vigyáztak az kisunokára. Adrienn azt is elmondta, hogy a nyár elején már a Balaton Soundra is ki tudott menni. Így a mostani alkalom kicsit könnyebb volt.

„A nyáron már két napot ki tudtam menni a Balaton Soundra, akkor édesanyám vigyázott rá. De számomra kicsit stresszesebb volt, mert sokszor írtam, hogy minden rendben? De most sokkal nyugodtabbak voltunk a férjemmel, ennek ellenére szinte minden órában legalább egyszer szóba került Zoé. Elmondtuk egymásnak, mit mondana a különböző dolgokra a városban” – mosolygott Barbee.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás