Részleteket árult el Barbee a terhességéről: „Nehezen épültem fel a szülés során átélt traumákból”





Bár nemrég született meg Bata Adrienn, azaz Barbee kislánya, Zoé, a rajongók már a kistesóról faggatták. Az énekesnő elmondta, hogy furcsa kettősség van benne ezzel a témával kapcsolatban!



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.09.26.
Módosítva: 2023.09.26.
Barbe kistesó Zentai-Bata Adrienn baba

Zentai-Bata Adrienn, azaz Barbee gyermeke, a kis Zoé november 20-án látta meg a napvilágot. Az énekesnő sosem tagadta, hogy számára a kismamás időszak és a terhessége sem volt zökkenőmentes. Adri nemrég egy kérdezz-feleleket indított a közösségi oldalán, ahol főleg a babatémában kérdezték a boldog anyukát.

Egyik rajongója meg is kérdezte, hogy később szeretnének-e kistestvért Zoénak? Az énekesnő elmondta, hogy furcsa kettősség van benne ennek kapcsán.

„Igen és nem, illetve nem tudom!” – válaszolta Barbee, majd később kifejtette:

A helyzet az, hogy mindennap barátkozom a gondolattal, mert igen, szeretnénk kistesót, de annyira nehezen épültem fel a terhességem végén a szülés során átélt traumákból, hogy egyelőre még nem tudom, készen állok-e ezt újra végigcsinálni. Mindemellett Zoé egyre több figyelmet igényel, aludni sem alszunk 10 hónapja, nem tartozunk azok közé, akiknek minden happy és könnyű a gyerkőccel.

„Így aztán a nap végén mindig arra jutok, hogy ennek még nincs itt az ideje. Biztosan fognak változni a dolgok és halványodni az emlékek annyira, hogy újra belevágjunk, de nem mostanában, ez biztos” – válaszolt a rajongójának Barbee.

Nap mint nap új csodákat fedez fel

Bár nehéz volt a kezdet, Barbee imád édesanya lenni, és mára már gördülékenyen mennek a hétköznapok. Már az elején igyekezett a picivel járó teendőket saját életritmusához igazítani.

„Nekünk megvan az életritmusunk, igyekszünk úgy alakítani, hogy ebbe ő is belepasszoljon. Nem panaszkodhatunk, mert jó baba, éjszaka 1-2 alkalommal ébred fel, aminek rendkívül örülök, ugyanis anyatejjel táplálom, és nekem is megkönnyebbülést jelent, ha eszik. Este 6-7 óra környékén szoktuk fürdetni. Imádja, valószínűleg azért, mert az apukája tartja a karjában. Amikor ő már elalszik, még mindig van néhány közös óra, amit a férjemmel kettesben tudunk eltölteni” – mesélte korábban a boldog anyuka.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás