RETRO RÁDIÓ

Nagy hírt jelentett be Barbee, babát vár a magyar énekesnő

Az egykori tinisztár, Barbee már a negyedik hónapban van, ízlelgeti az anyaság szót is, hiszen hamarosan egy kisbabával bővül a család. Azonban addig is még vár rá kihívás: költöznie kell és félelemben tartja furcsa betegsége.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.21.
gólyahír

Első babáját hordja szíve alatt Barbee, azaz Zentai-Bata Adrienn, aki tavaly házasodott össze szűk körben szerelmével, Zentai Gáborral, és már össze is jött a baba.

„Nagyon boldogok vagyunk és alig hisszük el, hogy gyerekünk lesz! Hihetetlen érzés, fel sem fogjuk. A korábbi nőgyógyászati problémák miatt én eleve azt hittem, hogy csak nehezen eshetek teherbe. De nem így lett, hála istennek!” – mondta a Borsnak vidáman Adri a telefon másik végén, hiszen régi vágya teljesül azzal, hogy anyai örömök elé néz. A szerelmesek már meg is vették első közös otthonukat a főváros budai részén, azonban a családi fészek egyelőre még hosszú ideig felújítás alatt áll.

Várandósan attól tart, hogy visszatér gyógyíthatatlan betegsége Fotó: Instagram

„Terveink szerint augusz­tusban beköltözhetünk. Persze tudom, sajnos csúszhat a dolog. Egyre nagyobb lesz a pocakom és nem is emelhetek. A családból azt ígérték, segítenek majd ebben” – mesélt tovább az énekesnő, aki reméli, már nem kell sokat várniuk a cuccolással.

Barbee elmondta, hogyan osztotta meg párjával az örömhírt

Gábor a reggeli kávéját szürcsölgetve még az ágyban feküdt, mire én beviharzottam hozzá a pozitív terhességi teszttel. Először fel sem fogta, majd együtt zokogtunk a meghatódottságtól” – mondta el a Borsnak.

Adri már a 18. hétben, azaz a negyedik hónapban van, és eddig minden rendben a babával, a nemét viszont nem tudni, arra még várniuk kell.

„Két hét múlva derül ki, kisfiú vagy kislány lesz, de én úgy érzem, fiam lesz! Noha világ életemben kislányra készültem, mégis amióta úton van a baba, érzem, hogy kisfiú. Végül is mindegy, csak egészséges legyen!” – tette hozzá a lapnak a híresség, aki nem fél a szüléstől, gyógyíthatatlan betegsége visszatérésétől viszont nagyon. Barbee a fülben lévő kis „kristályok” elmozdulása miatt ugyanis egy furcsa betegségben szenved, amire gyógymód nincs, csak enyhíteni lehet a tünetein.

A szülési fájdalmaktól nem, de attól nagyon tartok, hogy a legrosszabb pillanatban visszatér a betegségem. Eleshetek a nagy pocakommal, de a csecsemőt is elejthetem, ha megszédülök” – vallotta be őszintén félelmét Adri.

Ezeket olvastad már?
Mindenki ledöbbent: Pumped Gabo olyan fotót osztott meg magáról, mint még soha

Mindenki ledöbbent: Pumped Gabo olyan fotót osztott meg magáról, mint még soha

Nagy dobásra készül Mága Zoltán: hatalmas bejelentést tett a hegedűművész

Nagy dobásra készül Mága Zoltán: hatalmas bejelentést tett a hegedűművész

Széchenyi Lili visszatért az önkéntes száműzetésből, ezt üzente az embereknek

Széchenyi Lili visszatért az önkéntes száműzetésből, ezt üzente az embereknek

Árulkodó testbeszéd: így érez valójában Harry herceg Meghan iránt

Árulkodó testbeszéd: így érez valójában Harry herceg Meghan iránt

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás