A színész, akin nem fog az idő: 60 éves lett Keanu Reeves

Hihetetlen, de a Mátrix és a John Wick filmek sztárja már a 60. születésnapját ünnepli, ám ez egy cseppet sem látszik rajta. Nagyon úgy tűnik, hogy Keanu Reeves-en egyáltalán nem fog az idő, hiszen azon kívül, hogy szakállat növesztett, a színész épp úgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtt.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.02.
Keanu Reeves John Wick öregedés születésnap

A libanoni születésű, kanadai színész, Keanu Reeves ma lett 60 éves, ami a fotóit elnézve szinte hihetetlen. Így talán még az is érthető, hogy miért keringenek olyan teóriák a Mátrix Neojáról, hogy valójában egyáltalán nem öregszik. Mindenesetre bármi is a titka, elképesztő formában van.

'Henry's Crime' photocall - 10th 'Marrakech Film Festival' Keanu Reeves
60 éves lett Keanu Reeves a John Wick fenegyereke, akin nem fog még az idő sem (Fotó: Briquet Nicolas / Northfoto)

Reeves nevéről a legtöbb filmrajongónak a Mátrix sorozat vagy a John Wick széria jut eszébe, nem véletlenül. Bár több stílussal is próbálkozott az évek során, mint például a Ház a tónál című romantikus mozi, vagy az Otthonom, Idaho című filmdráma, de mégiscsak az akció és sci-fi állnak a legközelebb hozzá. Már a karrierje kezdetén, az 1990-es évek elején is láthattuk akcióhősként például a Holtpont és a Féktelenül című filmekben, de kétségtelen, hogy az igazi népszerűséget ebben a kategóriában a 2014-es John Wick hozta meg neki. Persze a mozirajongók számára ekkor már korántsem volt ismeretlen, hiszen 1999-ben már világszintű hírnevet szerzett magának a Mátrix első részével.

Keanu Reeves magánélete igencsak tragikusan alakult

A színész szinte sosem beszél az őt ért rengeteg tragédiáról, pedig fájdalomban korántsem volt hiány az életében. Az egyik legjobb barátja River Phoenix, Joaquin Phoenix bátyja mindössze 23 évesen hunyt el kábítószer túladagolásban. Ezután 1999-ben várva várt kislánya Ava Reeves halva született, amiből még fel sem ocsúdhattak barátnőjével Jennifer Syme-al, aki 2001-ben szintén életét vesztette egy autóbalesetben. Ezek a tragédiák egész életében elkísérték a színészt, aki sosem tudott igazán túllépni rajtuk. Szerencsére jó dolgok is történtek vele, hiszen a Féktelenül forgatásán, 1994-ben megismerte Sandra Bullock színésznőt, akivel azóta is, 30 éve nagyon közeli barátok és bár sokáig titokban vonzódtak egymáshoz, sosem alkottak egy párt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás