Gyászol a Beverly Hills-i zsaru-filmek sztárja

Nem csak szeretett kollégáját és jóbarátját vesztette el, de úgy érzi, testvérét is.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.30. 19:30
Beverly Hills-i zsaru John Ashton gyász

76  éves korában elhunyt John Ashton amerikai színész, akire a filmrajongók leginkább A Beverly Hills-i zsaru-filmek John Taggart nyomozójaként emlékeznek. Bár a színész múlt hét csütörtökön hunyt el, halálhírét csak később hozta nyilvánosságra a család. A coloradói Fort Collinsban elhunyt színész halálának okát nem közölték.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
76  éves korában elhunyt John Ashton, A Beverly Hills-i zsaru-filmek rendőre (Fotó: unsplash)

Bő ötven évre visszatekintő karrierje során Ashton számos sorozatban és mozifilmben tűnt fel, köztük a 2007-es Hideg nyomon című thrillerben, az 1994-es Világverők című sportfilmben, illetve az 1988-as Éjszakai rohanás című akcióvígjátékban. Legismertebb alakítása azonban John Taggart nyomozó volt Eddie Murphy által játszott Axel Foley és Judge Reinhold alakította Billy Rosewood oldalán a Beverly Hills-i zsaru filmekben, melyből az első része negyven éve, 1984-ben, a legutóbbi negyedik rész pedig az idén került a mozikba.

Filmbeli rendőrkollégája, Billy Rosewood, akit Judge Reinhold alakított, az elsők között búcsúzott John Ashtontól az Instagram-oldalán

Csütörtök este úgy tűnt, hogy John alszik, amíg a Yankees játszott. A csapat végül megnyerte a mérkőzést és a divíziót, John pedig hazatért. 40 év tele nevetéssel a képernyőkön és azon túl is. John igazán szerette az életet. Testvérem, partnerem, őrmesterem... Szeretlek. A mennyországban nincs dohányzás, John! 

Sokan Harold Faltermeyer Axel F című művével kötik össze John Ashtont, hiszen ez A Beverly Hills-i zsaru-filmek emblematikus zenei témája. A klipben pedig John Ashton is feltűnik.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás