Elképesztő szöveggel köszöntötte feleségét 5. házassági évfordulójukon a magyar sztár

Zoltán Erika, Király Viktor és Pordán Petra is reagált DR BRS bejegyzésére.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.11.
DR BRS házassági évforduló köszöntés

A bűvös ötös: Béres Attila, azaz DR BRS szerelmi életében meghatározó szám lehet az öt, hiszen öt év szerelem után mondta ki a boldogító igent szíve választottjának, akivel idén kereken 5 éve házasok! A rapper, DJ és zenei producer pedig ebből az alkalomból egy sajátos szöveggel és egy látványos fotómontázzsal (utóbbin szerelmük gyümölcse, Olivér is látható) gratulált a feleségének.

20230923_szrt koncert_02468_MW_bulvar_MK
Elképesztő szöveggel köszöntötte feleségét 5. házassági évfordulójukon DR BRS Fotó: Máté Krisztián

„Boldog 5. Házassági évfordulót Feleségecském! Velem sem könnyű, de veled sem, de így TÖKÉLETES! Bár azért néha lehetne halkabb”
– írta Instagram-oldalán DR BRS, az utolsó mondat mellé pedig sírva nevetős smiley-kat illesztve.

DR. BRS nevéhez rengeteg sláger, illetve feldolgozás köthető. Idén nyáron Veréb Tomival feldolgozta Delhusa Gjon sikerdalát a Nika se perimenót, az új változat címe: Hozzám tartozol (Nika se perimeno), de dolgozott Zalatnay Cinivel, a Fekete vonattal, Zoltán Erikával, Kollányi Zsuzsival, Varga Viktorral meg Bigával, Király Viktorral és Király Lindával is.

DR BRS bejegyzéséhez többen is reagáltak, Zoltán Erika szerelmes tekintetű, nevető emojikkal, Király Viktor szívecskével. A rádiós Pordán Petra pedig az alábbi jókívánságot írta a házaspárnak:
„Szívből gratulálok! További sok boldog együtt töltött évet kívánok!”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás