„Torkig van az egésszel” – Anna hercegnő brutális reakciója Vilmos hercegre

Emellett nem tudott elmenni szó nélkül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.22. 18:00
reakció Anna hercegnő Harry herceg

Bár a királyi család tagjai nagyon örültek az immár Károly király első gyermekének születésének, Anna hercegnő állítólag nem fogadta kitörő lelkesedéssel a hírt.

The Prince of Wales Attends the Sovereign’s Parade
Durva, ahogy Vilmos herceg születésére reagált Anna hercegnő 
Fotó: Andrew Parsons/Parsons Media/eyevine

A hercegnő brutális ötszavas reakcióval válaszolt, azt követően, hogy 1982. június 21-én Vilmos herceg megszületett. Miután nem sokkal korábban visszautazott egy új-mexikói látogatásról, újságírók kérdezték Károly első gyermekéről.

Nem tudtam, hogy van egy...

– mondta Anna hercegnő, az követően, hogy közölték vele, az akkor mindössze 20 éves Diana hercegnő világra hozta első gyermekét.

A riporterek azt is megkérdezték tőle, hogy szerinte túl nagy felhajtás folyik-e az új királyi baba körül, amire azt válaszolta, hogy „igen”.

Egy bennfentes szerint, Anna akkoriban érezte az eljegyzés, és a sógornője körülötti óriási felhajtás miatt nyomást, ami nagyon nem tetszett neki.

„Anna nagyon keményen dolgozik, és úgy látja, hogy a sógornője veszi át a dicsőséget. Torkig van az egésszel” – meséli a forrás.

Most Vilmos herceg, aki maga is háromgyermekes apuka, szoros kötelék fűzi nagynénjéhez – aki Peter Phillips és Zara Tindall édesanyja. Egy podcastban a walesi herceg mesélt Anna hercegnőhöz fűzödő kapcsolatáról.

A skót birtokon töltött boldog emlékekre reflektálva a 42 éves herceg elárulta, hogy a királyi hercegnő „elég gyors” volt, és az a „tekintet, amit (ő) az arcára vetett, elég ijesztő volt” – írja az Express.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás