75 éves lett Hollywood örök szívtiprója, Richard Gere

A színészért az 1980-as évek óta máig nők ezrei rajonganak, bár szíve hosszú évek óta foglalt. Richard Gere a romantikus filmek szívtiprója szombaton lett 75 éves, ami fiatal felesége mellett egy cseppet sem látszik rajta.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.01.
Richard Gere szívtipró születésnap feleség filmsztár

75. születésnapját ünnepelte szombaton a 90-es évek álompasija, Richard Gere. Nők ezrei hevernek a színész lábai előtt már évtizedek óta és nem véletlenül. Most a születésnapja alkalmából összegyűjtöttük, hogyan változott Gere az évek alatt, és hogy miért érdemelte ki, hogy ő legyen Hollywood egyik legnagyobb férfiideálja.

MOVIESTILL Richard Gere és Julia Roberts
Ennyit változott az évek során a nők bálványa, Richard Gere, aki már 75 éves (Fotó: Northfoto)

Richard Gere az 1970-es években kezdte a színészi pályafutását, de világhírre csak 1980-ban tett szert, amikor az Amerikai dzsigoló című bűnügyi dráma főszereplőjét alakította. A sármos színész szinte azonnal a nők kedvence lett és alig várták, hogy újabb mozikban láthassák. Gere következő igazán nagy dobása a Micsoda nő! volt, ami talán senkinek sem ismeretlen, aki érdeklődik a romantikus filmek világa iránt. A jóképű üzletember karaktere hatalmas rajongótábort szerzett neki és Richard előlépett Hollywood egyik legnagyobb bálványává. A mozi akkora sikert aratott, hogy 1999-ben újabb romantikus vígjátékot forgattak Julia Robertsel, Oltári nő címmel. Bár ezzel a kritikusokat egyáltalán nem sikerült lenyűgözni, a rajongókat annál inkább. Így Gere a továbbiakban is a romantikus műfajnál maradt többnyire. 

Richard Gere inkább nősülős típus, mint megrögzött agglegény

A világsztár 1991-ben állt oltár elé először, a női rajongói legnagyobb bánatára és a gyönyörű Cindy Crawfordot vette feleségül. Bár a házasságuk nem tartott sokáig, hiszen mindössze négy év után, 1995-ben el is váltak. A modell után Carey Lowell színésznő személyében talált rá újra a szerelem, akit 2002-ben vett feleségül, bár 2000-ben már megszületett közös gyermekük Homer James Jigme Gere. De sajnos ez a kapcsolat sem tartott örökké, hiszen 2013-ban elváltak. Azonban a színész ezután sem maradt hosszú ideig szingli, hiszen 2016-ban megtalálta jelenlegi feleségét, Alejandra Silvát, akivel 2018-ban esküdtek meg. 2019-ben a 69 éves Richard Gere és felesége, aki 33 évvel fiatalabb a színésztől, bejelentették, hogy megszületett első közös gyermekük, majd 2020-ban újabb fiúval bővült a család. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás