Hihetetlenül jóképű a hollywoodi szívtipró 24 éves fia – Fotó!

Richard Gere még 74 évesen is egy szexszimbólum Hollywoodban, most az is nyilvánvalóvá vált, hogy remek génjeit a fia is örökölte.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.21.
hollywoodi Oh , Canada szívtipró Cannes színész

Mindig érdekes a vörös szőnyegen megpillantani, hogy miből lesz a cserebogár, vagyis mennyire ütöttek a hollywoodi sztárcsemeték a szüleikre. Nagyon sok esetben a legnagyobb sármőrök csemetéi maguk is elképesztően jóképűek vagy csinosak lesznek. Nincs ez másképp a Micsoda nő! sztárjánál sem, Richard Gere nem is olyan kis fia elvitte a show-t a legutóbbi eseményen.

hollywood, los angeles, amerika
Fotó: Pexels

Richard Gere ugyanis feleségével és legidősebb fiával érkezett a cannes-i filmfesztiválra, ahol látszott, hogy Homer egyértelműen 74 éves édesapjától örökölte sármját – számolt be róla a life.hu.

Richard Gere 24 éves fia, Homer James Jigme Gere elkísérte édesapját a Cannes-ba ahol a 74 éves színész  új filmje, az Oh, Canada is szerepelt a filmfesztivál versenyprogramjában. Gere a filmben többek között Uma Thurmannel, Jacob Elordival és Michael Imperiolival szerepel együtt.  Gere és Homer nagyon hasonló fekete szmokingot viseltek a filmfesztiválon, ahol több közös kép is készült róluk.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás