Összeomlott a színésznő, súlyos betegséggel diagnosztizálták a 2 éves kisfiát

Egy őszinte posztban számolt be arról, milyen nehézségeket kell átélnie gyermekének.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.27.
szívbetegség beszámoló színésznő

Jess Wright egy érzelmes posztot osztott meg, amelyben elárulta, hogy fiánál, Presley-nél egy ritka betegséget diagnosztizáltak.

„Az egykori 38 éves Towie sztár az Instagramon osztotta meg, hogy kisfia „egy veleszületett szívbetegségben, a »Bicuspid Aortic Valve« nevű betegségben szenved. Olyan betegséggel született, ami a babák egy százalékánál fordul elő. Lényegében ahelyett, hogy három lapocskája lenne az aortabillentyűjének, mint a többieknek, neki csak kettő van. Ez az állapot befolyásolja, hogyan áramlik a vér a szívből a test többi részébe, és idővel megfigyelést és gondozást igényel” – árulta el a színésznő.

„Nem fogok most belemenni a teljes részletekbe, de most kezdünk megbékélni azzal a ténnyel, hogy a fiunknak legalább kétszer kell majd beavatkozásra szorulnia az élete során. A beavatkozás alatt nyitott szívműtétet értek. Ezeket a szavakat hangosan kimondani fizikailag fáj a lelkemnek” – tette hozzá.

A sztár következőkép zárta szívszorító beszámolóját: „Tudjuk, hogy Presley erős és rugalmas. A modern orvostudomány segítségével Presley olyan normális életet fog élni, mint a többi gyerek, reméljük és imádkozunk.”









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás