Kitálalt Matthew Perry haláláról a színész exe, ezek voltak a Jóbarátok sztárjának utolsó szavai

A hollywoodi csillag halálát egykori szerelme szerint nem kérdés, hogy kik okozták.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.25.
Módosítva: 2024.08.25.
Matthew Perry tragédia halál

Kitálalt Matthew Perry halálával kapcsolatban a színész exbarátnője és korábbi asszisztense, Kayti Edwards. A Jóbarátok híressége lassan egy éve hunyt el, 2023. október 8-án mindössze 54 évesen. Hallotti vizsgálatai kimutatták a tragédia oka a ketamintúladagolás. Perry elvileg azért szedte a gyógyszert, hogy megküzdjön depressziójával és szorongásával, addikciójával a drogok terén. 

Matthew Perry
54 éves volt Fotó: Armando Gallo

A világhírű színművész halála miatt azóta 5 embert tartóztattak le. Most ennek kapcsán szólalt meg Kayti is, akinek teljesen összetört a szíve Perry halála miatt. Elárulta, utolsó pillanatai előtt a színész egy üzenetet küldött neki, miszerint:

Az orvosokkal vagyok.

Kiemelte, a rendőröknek kötelessége teljes körű nyomozást indítani, a nyomozóknak alaposan át kell nézniük Perry orvosi történetét. Kayti ugyanis elmondta, exbarátjának túl sok orvosa volt az elmúlt években, akik most biztos rettegnek attól, hogy kiderül a valóság, mivel senki nem segített neki igazából az aktív addikciója miatt. 

A ketamin volt az ő új »szerelme«. Mindezt azok után, hogy az orvosai állandóan receptre írták neki

 – jelentette ki hozzátéve, ő egyből tudta a tragikus hír után, hogy mi és ki okozta Perry halálát. Nem volt meglepődve, miután szerinte a színész nem is észlelte, mekkora veszélyben van mondván, ha az orvosok ezt adták neki, akkor ebből nem lehet probléma.

Kayti azt is elárulta, hogy amíg 2006 és 2011 között asszisztensként dolgozott egykori szerelmének, már akkor sokkot kapott attól, hogy Perry 50-60 szem gyógyszert szedett egy nap, amelyekhez egy ápolónőn keresztül jutott hozzá. Ezt a saját szemével látta, amikor házhoz szállították neki, Perry pedig készpénzben fizetett, hogy eltusolják a dolgot, írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás