Szomorú napra ébredtek a Jóbarátok rajongói

A kultikus sorozat Chandler Bingje 55. születésnapját ünnepelné augusztus 19-én. Matthew Perry tavaly október óta nincs köztünk.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.19.
Matthew Perry Jóbarátok szülinap színész

Rendkívül szomorú nap augusztus 19-e a Jóbarátok című sikersorozat egykori nézőinek, és mindenkinek, aki szerette a tragikus sorsú színészt, Matthew Perry-t. A sorozat Chandler Bingje ugyanis ezen a hétfői napon ünnepelné az 55. születésnapját, és vélhetően alaposan megadná a módját a bulizásnak. Ám erre sajnos már nincs lehetősége. Matthew Perry tavaly október óta nincs köztünk.

Matthew Perry
Matthew Perry 54 évesen hunyt el (Fotó: Armando Gallo)

Ahogy arról a Metropol már beszámolt, a közkedvelt színész holttestére október 29-én, Los Angeles-i otthonában találtak rá a jakuzziban. Idegenkezűségnek jele nem volt, Matthew Perry halála az egész világot megrázta. A tragédiával kapcsolatos nyomozás azóta is tart, és egyre másra derülnek ki a drámai részletek.

Matthew Petty vérében ketamint találtak

Miután nyilvánosságra került, hogy ketamint találtak a színész vérében, és ez okozhatta az eszméletvesztését a medencéjében – amely később a fulladásához vezetett –, több ismert embert is kihallgatott a rendőrség. A nyomozás célja rátalálni arra a személyre, akitől gyógyszereket szerezhetett az évek óta drogproblémákkal küzdő színész. A gyanúsítottak között szerepelt Charlie Sheen exfelesége, Brooke Mueller is, akivel még az elvonón ismerkedett meg Perry. 

Júliusban pedig Tracy Walder korábbi CIA és FBI különleges ügynök árulta el aggályait, mely szerint Perry halála egy véletlen baleset lehetett.

Tracy arról beszélt a DailyStarnak, hogy véleménye szerint a színész segíthetett az ismerőseinek hozzájutni gyógyszerekhez és kábítószerekhez, és egy véletlen folytán összekeverhette a saját receptjét a függő barátjának szánt „adagjával”. 

„Könnyen hozzájuthatott a drogokhoz a barátain keresztül. »Ha adsz pénzt, én adom a receptet!« Ez az egész piacon így működik, hihetetlenül szomorú vagyok Matthew Perry miatt, de az emberek, akik a gyengeségekből táplálkoznak, problémásak. Szívesen látnám azt, hogy súlyosabb ítéletet szabnak ki azokra az emberekre, akik kábítószert szereznek be másoknak, akiket életük végéig a drog foglyává tesznek”

– zárta sorait a különleges ügynök a lapnak.

Ezt a tézist támasztja alá Perry ügyvédjének és jóbarátjának, Marty Singernek is a véleménye, aki éveken át dolgozott a színésznek, és telekszomszédok is voltak.

„Nem sokkal a halála előtt foglalkoztam Matthew-val, teljesen tisztának tűnt, de aggodalommal töltött el, amikor meghallottam, hogy ketamint használ. Az én véleményem az, hogy mindenkit büntetőeljárás alá kell vonni, aki részt vett abban, hogy Matthew számára ketamint szerezzen”

– húzta alá az ügyvéd.

Matthew Perry a los angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban nyugszik

A Jóbarátok sztárjától november elején vettek végső búcsút Los Angeles-ben. A ceremónián jelen volt Perry édesapja, John Bennett Perry és mostohaapja, Keith Morrison is. A színész édesanyja, Suzanne Morrison végigzokogta a temetést. 

Talán mondanunk sem kell, hogy a Jóbarátok színészei között a kötelék nagyon szoros volt, és mind az öt társa zokogva jelent meg a temetésen. Lisa Kudrow-t, Jennifer Anistont és Courteney Coxot is lencsevégre kapták, majd később megérkezett David Schwimmer és a gyásztól egészen eltorzult Matt Le Blanc is. Matthew Perry halála előtt egy nappal a 25 éves modellel, Athenna Crosby-val randizott, és úgy tűnt, a színész lelki világa rendbe jön, mert a pár nagyon boldognak tűnt együtt. 

„Mindannyiunkat teljesen lesújtott a hír. Mi többek voltunk, mint kollégák. Mi egy család voltunk”

– adta ki a szereplőgárda a nyilatkozatot, akik közül valamennyien jelen voltak a búcsúztatón, írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás