Gianni gyermekei már hazajárnak Olaszországba

Az immár négytagú család egy közös, olaszországi kalandban vett részt idén nyáron.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.08.21.
Gianni Annoni család Debreczeni Zita nyaralás

Gianni Annoni és Debreczeni Zita elfoglalt emberek, míg a férj a gasztronómiában jeleskedik, addig Zita a fotós- és modellszakmában építi a karrierjét. A pár azonban egy pár évvel ezelőtt a szakmájuknál is fontosabb feladattal találták szemben magukat: hosszú évek próbálkozása után 2020-ban megérkezett először az első trónörökös, Gianfranco Máté, majd 2023-ban Gregorio Ádám is. 

SZL_0220
A szülők úsznak a boldogságban, mióta gyermeket nevelhetnek (Fotó: Szabolcs László)

Jó zsaru, rossz zsaru

Két pici fiúval bizony nem könnyű az élet, de Zitáék a jelek szerint egész jól boldogulnak a velük szembejövő akadályokkal. A srácoknál az édesanya a szigorúbb, ő klasszikusan a rossz zsaru, Gianni viszont sokkal engedékenyebb, hát persze hogy neki jutott a jó zsaru szerep... A család dinamikája így tökéletesen működik, de egy nyaralás alkalmával azért nem árt új terveket készíteniük... Az Annoni család idén nyáron Olaszországba utazott, ahol a két kisfiú új és felejthetetlen kalandokban vehetett részt. 

Olaszországba, haza 

Gianni szívesen beszélt a lapunknak arról, hogy hogy sikerült az idei nyaralásuk: 

„Olaszországban voltunk, mondhatom, hogy hazamentünk, hiszen a mi családunk ott is és Budapesten is otthon van” mondta a Metropol megkeresésére Gianni Annoni.

A srácainknak az egészséges fejlődéshez szükségük van a rendszerre és a kalandokra is. És bizony Olaszország most egy nagy kaland volt nekik! A nagyobbik fiunk, Gianfranco most tanult meg biciklizni és karúszóval úszni is. Fantasztikus élmény volt!

A gasztro szakember azt is elmondta, hogy ők nem keresik a luxushelyszíneket, számukra az a fontos, hogy az egész család jól tudja érezni magát. A csillogástól nem lesznek boldogabbak: 

Egy nagyon szép, de annál egyszerűbb helyen voltunk, a Ligur-tengeren. Ez nem olyan felkapott rész, itt inkább a természet szépsége dominál, semmint a hivalkodó gazdagság. Mi ebben a környezetben érezzük jól magunkat, és azt szeretnénk, ha a gyermekeink is elsősorban a természet csodáira koncentráljanak, ne a divatos dolgokra.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás