Teljesen felforgatta Debreczeni Zita és Gianni életét a második pici érkezése





Nyolc héttel ezelőtt született meg Debreczeni Zita és Gianni második kisfia. A házaspár életét teljesen felforgatta a pici érkezése.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.05.12.
Módosítva: 2023.05.12.
Gianni Annoni Debreczeni Zita gyerek házasság

Gianni Annoni csütörtök délután egy nagyszabású gasztroeseményt tartott, melyen a Bors is jelen volt. Az étteremtulajdonosnak és feleségének nyolc héttel ezelőtt született meg a második gyermekük. Zita is elkísérte férjét a rendezvényre, és bár ritkán teszik, de most a lapnak meséltek arról, milyen az élet két kisgyermekkel.

Gianni nem ragaszkodik ahhoz, hogy fiai később szintén a gasztronómiával foglalkozzanak Fotó: Szabolcs László

A házaspár számára a türelem a legfontosabb

Zita öt szóval jellemezte az olaszos életfelfogást, az első, ami eszébe jutott a káosz volt, amit nevetve egészített ki férje segítségével.

„A káosz az első, ami beugrik, de azután sorra eszembe jut a többi: a szenvedély, a hangosság, az elegancia, a hedonizmus is például, egy kicsit legalábbis. Na és persze a híres olasz temperamentum. A pontatlanság is jellemző rájuk, előszeretettel mondogatják, hogy öt perc múlva ott vannak valahol, aztán még a taxi sincs ott. Amióta együtt vagyunk, a fő erényem a türelem lett és a tolerancia – kezdte a lapnak Zita, akivel Gianni is csak egyetérteni tudott.

Szerintem is a kulcsszó a türelem. Elfogadni a másiknak a rigolyáit, a hülyeségeit! Gondolj bele, ha két eltérő nemzetiségű ember összeköti az életét, két teljesen más életfelfogással, szokásokkal, ahhoz türelem kell, hogy működni tudjon a kapcsolat.

A türelmet pedig a szeretet táplálja. Ha nem szeretsz valakit, akkor nem tudsz elfogadni, és türelmes sem tudsz lenni vele” – elmélkedett az étteremtulajdonos.

Nyolc héttel a második gyermekük érkezése után Zita is részt vett a rendezvényen Fotó: Szabolcs László

 

A szerepeket leosztották egymás között

Gianni arról is beszélt, nem ragaszkodik ahhoz, hogy a fiai – édesapjukhoz hasonlóan – a vendéglátással vagy a gasztronómiával foglalkozzanak. Számára az a fontos, hogy boldogok legyenek. Első kisfiuk, a 3 éves Gianfranco Máté abban az életszakaszban van, hogy kis túlzással szétbontja a házat, ezért a sztárpár már most gondolkodik egy felújításon. A boldog édesanya elárulta, az éjszakáinak most nem az alvás a főszereplője, de ez teljesen természetes egy 8 hetes kisbabával, aki igazi csodaként érkezett az életükbe.

Ha kétszer kell felkelnem a picihez, az már jónak számít, de általában háromszor vagy négyszer is felkelek. A szerepek le vannak nálunk osztva, a férjem a jó zsaru, én vagyok a rossz, ha olaszosan akarom magam kifejezni, akkor én vagyok a La Mamma!

Nyárra egyébként tervezünk egy olaszországi kiruccanást, persze a gyerekekkel gyakorlatilag minden nyaralás ugyanolyan, de nekik hatalmas élmény" – mesélte az egykori szépségkirálynő, majd átadta a szót a büszke férjnek.

„A fiúk most még nagyon anyásak, de amikor kicsit nagyobbak lesznek, akkor szeretném nekik megmutatni a világot. Most biztos támpontokra van szükségük, és ennek a megteremtésében a nők ügyesebbek. A világ legcsodálatosabb dolgának tartom egyébként egy kisgyermek megszületését, de hát mi, olaszok már csak ilyen családcentrikusak vagyunk" – nevetett Gianni.

Fotó: Candy Hoover Hungary Kft. 

Debreczeni Zita és Gianni számára küzdelmes volt az út, mire szülők lettek: a modell-fotóművész az esküvő előtt hat inszemináción volt túl, ezt követően belevágtak a lombikprogramba, de csak a tizedik lombik lett sikeres. Kisfiuk, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án született meg. Nem titkolták, szeretnének neki kistestvért. Az édesanya csak idén ősz elején árulta el, hogy márciusban, a 10. hétben volt egy spontán vetélése, szeptember 20-án viszont azt az örömhírt osztotta meg közösségi oldalán, hogy a második gyermekükkel várandós.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Hilda és Enci után Andris újabb nő telefonszámát gyűjtötte be

Házasság első látásra: Hilda és Enci után Andris újabb nő telefonszámát gyűjtötte be

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás