Balázs Andi vallomása: „Büszke örökbefogadó szülő vagyok”

Állatszeretetéről mesélt a népszerű színésznő. Balázs Andi örökbefogadó szülő, otthon egész falkája van, és még több állatra vágyik.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.08.12.
Módosítva: 2024.08.12.
Balázs Andi állatkert kutya

158. születésnapját ünnepelte pénteken a Fővárosi Állat- és Növénykert, az ünnepségből nem maradhatott ki Balázs Andi sem. A színésznő a Metropolnak most elárulta, immár öt állatkának a „büszke örökbefogadó szülője”.

balázs andi
Balázs Andi állatfarmra vágyik (Fotó: Metropol)

Balázs Andi az örökbefogadásról mesélt

„A fotón a Pihe nevű rackabárányommal szerepelek” – újságolta a színésznő a Metropolnak. „Annak idején elmentem az állatkert örökbefogadási irodájába, ahol azt mondtam: azt az állatot szeretném, amelyiket valószínűleg senki más nem fogadná örökbe. Rögtön Pihét és a testvérét, Pandát javasolták. Aznap születtek, és az édesanyjuk sajnos elpusztult a szülés közben, így nekik sem jósoltak szép jövőt, de még mindig velünk vannak. Továbbá van két farksodróm is, Nyali és Fali, ők éjszakai állatok, tehát nem akkora sztárok, mint például egy tigris vagy víziló. Legutóbb pedig Lajost, a lajhárt vettem a nevemre – sorolta Balázs Andi.

Az állatbarát Andi hozzátette, bár élvezi a színészetet, egy másik életformára is vágyik titkon: 
Legszívesebben haza is vinném mind az öt állatot, de az állatkert nem engedi, és persze az otthoni négy kutyám sem díjazná” – nevetett a színésznő, majd elismerte: „Korábban volt két cicánk, akik már idősek voltak. Nagy vágyam, hogy legyen újra két macskám. Ha pedig lehetőségem lenne, egy farmra költöznék, ahol lenne kecském, csirkém, libám, kacsám… De szigorúan csak babusgatásra!”

Gyerekkoromban az volt édesapám szabálya, hogy amelyik állatnak neve van, azt nem esszük meg. Amikor hozta tavasszal a csibét, libát, gyöngytyúkot, én gyorsan kinyitottam a dobozt, és mindnek nevet adtam.

Balázs Andi elismerte, az állatok szívügyei, és nem csak gazdiként és örökbefogadó szülőként segíti őket:
Mintha megéreznék, hogy én segítek rajtuk, jóformán szembejönnek velem. Mentettem már fán ragadt cicát, fészekből kiesett galambfiókát, de még egy gyíkot is, akit a korábbi macskám hozott be a házba.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás