Balázs Andinak komoly megtiszteltetésben volt része

A színésznőt választották a 2023–2024-es évad legjobb színésznőjének a Karinthy Színházban. Ezenfelül Balázs Andié lett a legjobb előadás is az évadban, a Margarida asszony című monodráma.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.06.18.
Módosítva: 2024.06.18.
Balázs Andi közönségdíj elismerés

Egy művész számára a legtöbbet a közönségdíj jelent, hiszen azt az elismerést azoktól kapja, akik miatt csinálja ezt az egészet: ha nincs közönség, nincs színész sem. Jól tudja ezt Balázs Andi színésznő is, aki a második otthonának tartott Karinthy Színházban újabb komoly elismerésben részesült.

Imádják Balázs Andi karakterét 

Balázs Andi egy jól észrevehető művész, ő azon nagyon kevesek közé tartozik, akik aktív szociális életet élnek a közösségi oldalakon. A művésznő rendszeresen beszámol egy-egy próbáról vagy épp darabról, amiben játszik, megmutatja a jelmezét, a sminkjét, összességében betekintést enged abba a közegbe, ahova civil ember sosem juthat be. A kulisszák mögötti történések pedig nagyon izgalmasak, plusz ha egy művész nagyon sokat szerepel a közösségi oldalakon, egy idő után a nézők úgy érzik, hogy már személyesen ismerik őt. Tulajdonképpen lélekben „összenőnek” a rajongásuk tárgyával. Az évek alatt Andi egy nagyon stabil rajongótábort épített maga köré, akik ott vannak minden előadásán, akik viszik a hírét az országban, hogy van egy olyan színdarab, amit nem szabad kihagyni… Ez pedig újabb és újabb nézőket hoz a színháznak. 

Számít az elismerés 

A színésznő vasárnap este osztotta meg a nagy hírt a világgal: a 2023–2024-es évadban is tarolt, egyszerre két komoly elismerésben lehetett része. A Karitnhy Színház közönségszavazása alapján ő lett az évad legjobb színésznője, és a legjobb előadás is az ő nevéhez köthető, hiszen Balázs Andi Margarida asszony című monodrámájában egyedül van színen. A színésznő meghatottan vette át a díjakat, illetve egy érzelmes posztban köszönte meg a támogatást:

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás