Várkonyi András: Egy kósza ötletből indult el a házasságunk

Életünk egyik legfontosabb döntése az, hogy kivel házasodunk össze. Az ország Vili bácsija, azaz Várkonyi András nem hagyott sok időt a megfontolásra, rögtön az események közepébe ugrott.



Megosztás
Szerző: Nicole
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
Várkonyi András nagypapa házassági évforduló

Fél évszázaddal ezelőtt házasodott össze Várkonyi András a kedvesével, Má­riá­val. Az esküvő előtt egy évig alkottak egy párt, majd egy teljesen váratlan ötlettől vezérelve kötötték össze az életüket.

Várkonyi András és felesége HOT
Várkonyi András és Mária házassága egy hirtelen ötletből indult – Fotó: Máté Krisztián / hot magazin

„Az esküvő előtt egy évig ismerkedtünk. Egy kósza ötletből indult el a házasságunk. Sétáltunk, majd odafordultam Máriához, és megkérdeztem, hogy nála van-e a személyi igazolványa. Értetlenül nézett rám, és mondta, hogy igen. Egy anyakönyvi hivatal mellett voltunk, és mondtam neki, hogy menjünk be, mert elvenném feleségül. Először csak nevetett, mert azt hitte, hülyéskedek. Végül bementünk, bejegyeztek bennünket, majd várnunk kellett két hetet, hátha elmúlik ez az ötlet. Nem múlt el, úgyhogy a megadott időpontban megjelentünk a házasságkötő teremben" – kezdte a Hot! magazinnak a Barátok közt egykori szereplője. 

„Jöttek a családtagok, barátok, de mindenki félig viccre vette az egészet. Sokáig úgy voltak vele, hogy ki tudja, meddig tart ez a házasság. Mi sem tudtuk, mi lesz belőle. Hát ez lett!”

Várkonyi András és felesége HOT
Csak kisebb konfliktusaik vannak – Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Várkonyi András házasságában csak jelentéktelen konfliktusok vannak

Az idő őket igazolta, hiszen mindennek már ötven éve! A színész úgy gondolja, a házasságuk egyik titka az, hogy a feleségével hasonló volt a fejlődési dinamikájuk.

Csak olyan kis konfliktusok keletkeztek, amik szót sem érdemelnek: mit miért veszünk meg, mit nézzünk a televízióban, ilyesmik. Kis vacakok!

 – nevetett András.

Zárt körben ünnepelték meg az aranylakodalmat, amelyre kizárólag a fiukat és a menyüket hívták meg. Egy pilisvörösvári kis étteremben koccintottak, és persze a torta sem maradhatott el.

„Az unokánk, Balázs, ha jól emlékszem, iskolában volt. Nagyon jól éreztük magunkat így négyesben, ráadásul az étterem főnöke is boldog volt, és még egy ajándék pezsgőt is kaptunk tőle” – mesélte, majd elárulta, hogy milyen nagypapának tartja magát. 

„Hülyéskedős nagypapa vagyok, mindig viccelődök.”

Tele a naptár

András a mai napig aktívan dolgozik. Több szinkronszerepe is van, közben előadásokat tart a kommunikációról, emellett fellép az önálló estjével, és egykori Barátok közt-beli kollégájával, Szőke Zoltánnal egy közös produkcióba is belekezdtek.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás