Nyári Darinka: „A lányunk erőteljes egyéniség”

Minden szülő feladata az, hogy a gyermekét jó értékrendre nevelje. Nyári Darinka és férje lánya ráadásul kamaszkorba lépett, ez pedig új kihívások elé állítja őket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.14.
Nyári Darinka Kiss Ernő Zsolt gyereke lánya

Izgalmas tanéven van túl Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt, ugyanis a lányuk, Zoé iskolát váltott. A gyermek jól vette az akadályokat, most pedig egy igazi pihentető nyár elé néz a család.

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt lánya kamaszkorba lépett, ez pedig új kihívás elé állította a szülőket - METRO
Nyári Darinka és férje lánya mindig érzi, ha elveti a sulykot (Fotó: archív/hot! magazin)

Zuzu július másodikán lett tizenkét éves.”

Ez volt az első alkalom, amikor ezt a napot nem velünk töltötte, hanem táborban volt a barátaival. De nem búslakodtunk emiatt, hiszen ez az élet rendje

– kezdte lapunknak Nyári Darinka férje.

Úgy látjuk, hogy az új iskola miatt önállóbb lett, ezért ebben az évben volt már némi lazaság, például egyszer-egyszer otthon maradhatott egyedül

– vette át a szót Nyári Darinka gyereke kapcsán, majd folytatta: „Ezért a nyarat is könnyebben megoldjuk már. Mindketten paraszülők vagyunk, ezért nincs olyan, hogy úgy van otthon egyedül, hogy nem vagyunk a városban.”

A nagylány idén is jól teljesített az iskolában, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem a szülei pályája vonzza.

Ez nála hullámzó. Néha elmegy castingra, és szerintem a képességei abszolút meglennének, de nem túlzottan érdekli a színpad. Jelenleg ügyvéd szeretne lenni, bár ez még nem tűnik teljesen stabil elhatározásnak

– fejtegette a színésznő. 

„A tanulást viszont nagyon komolyan veszi. Általában önállóan írja a leckéit; akkor van szüksége segítségre, ha témazáróra készül. Nagyon ügyes, és csak úgy szívja magába a tudást. Irigyeljük is érte!” – nevetett az édesapa.

„Az a legfontosabb, hogy kialakítsuk a bizalmat, hogy probléma esetén kérés nélkül hozzánk forduljon” – vélekedett a színész.

A lányunk erőteljes egyéniség, de mindent meg lehet beszélni vele, és mindig érzi, ha elveti a sulykot.

Mivel ő teljesen más körülmények között nevelkedett, mint mi – amikor még közel sem volt ennyi kütyü –, igyekszünk minél jobban megérteni őt. Például sosem mondjuk neki, hogy »Bezzeg az én időmben...«” – magyarázta Darinka.

Nyári Darinka szerelem-projektje

Darinka életében három éve nincs intenzíven jelen a színház és az éneklés. Bár szeret a Pomázi Művelődési Házban dolgozni, úgy döntött, hogy idén augusztusban pótolja ezt a hiányt.

– Sokan kérik, hogy énekeljek, és bevallom, nekem is hiányzik. Ezért augusztusban a művház kertjében két Junior Príma-díjas zongorista kíséretében adunk Ernővel egy ingyenes koncertet. Ez a mi lélektöltő vagy szerelemprojektünk. Olyan kedvenc előadók dalait válogattuk össze, mint például Máté Péter, Cserháti Zsuzsa vagy Balázs Fecó – mondta lelkesen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás