Kiszivárgott: ennyit kérnek a magyar előadók egy koncertért – Nem fogod elhinni, hogy ki a legdrágább

Az árakat azért érdemes fenntartással kezelni. A hírek szerint Azahriah kéri a legtöbbet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.25.
Azahriah árak Beatrice Nox fellépés

Csak úgy repkednek a milliók a magyar előadóknál. Kiszivárgott egy lista, ami lerántja a leplet a fellépési díjakról. Gondolnád, hogy ki vezeti a rangsort?

Azahriah és a NOX vezeti azt a listát, ami a napokban szivárgott ki egy zárt csoportban. Az is kiderült, hogy G.w.M dupla annyiért vállal fellépést, mint mondjuk Demjén Ferenc. Az adatok szerint Delhusa Gjon 400 000 forintot kér egy 40 perces fellépésért, míg DR BRS 413 000 forintot tesz zsebre egy 60 perces koncertért, a Beatrice pedig körülbelül másfél milliót kér egy fellépésért.

Ezeket az előadói árakat pont ugyanúgy érdemes kezelni, mintha mondjuk egy gyrososnál ki van írva, hogy egy gyros 2000 forint. Senki nem gondolja komolyan, hogy azon a gyroson 2000 forint haszon van, hanem mindenki tudja, hogy annak van egy alapanyagdíja, előállítási díja, van egy rezsidíja és így tovább...

nyilatkozta a Tényeknek az összegekről Tabár Zoltán zenei menedzser. Tavaly egyébként egy olyan lista látott napvilágot, amiben a legdrágább előadó Azahriah volt, aki több mint hatmillió forintot kért egy fellépésért. Vele egy árban mozog Péter Szabó Szilvia zenekara, a NOX is. A kiszivárgott információk kapcsán az énekesnő megjegyezte, ez az ár azért nem pontos, ráadásul ők hatalmas technikával érkeznek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás