„Köszönöm, Istenem” – Az életéért hálálkodott Madonna, aki tavaly majdnem meghalt

A popdíva Instagram-oldalán jelentkezett be az érzelmes üzenettel.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.07.
Módosítva: 2024.07.07.
Madonna felépülés élet hála

Július 4-e minden évben nagy esemény az amerikaik számára, hiszen a függetlenség napját ünneplik. Madonna, a popikon azonban most másnak örült rendkívül: annak, hogy életben van, és felépült tavalyi súlyos állapotából. Ezt pedig a közösségi médián osztotta meg, miután idén július 4-e annak az évfordulója volt, hogy előző évben kiengedték őt a kórházból.

Madonna
Az életéért hálálkodott Madonna. / Fotó: AFP

Az aranytorkú díva érzelmes Instagram-posztban tudatta mindenkivel, ő valójában mit is ünnepel:

Boldog július 4-ét! Ma egy éve jöttem haza a kórházból, miután túléltem egy életveszélyes betegséget. Csodálatos módon felépültem, és csodálatos évem volt. Köszönöm, Istenem. Az élet gyönyörű!

Madonna természetesen nem otthon ünnepelte a dolgot, hiszen kiment az utcákra, méghozzá egy férfi oldalán – ez a posztja mellé feltöltött vad fotósorozatból derül ki. 

Az énekesnő egy simulós piros koktélruhában rótta az éjszakát, és azt is megmutatja, tényleg teljesen felépült súlyos bakteriális fertőzéséből, ami ahhoz vezetett, hogy eszméletlenül találtak rá otthonában. A bajt időben észrevették, így megmentették az életét a 65 éves dívának, aki egyébként pár napja édesapját köszöntötte az Instagramon, és köszönetet mondott neki mindenért: Silvio Ciccone a 93. életévét ünnepelte június 2-án – írja a Life.hu.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás