Rettenetes dolog történt Köllő Babettel, a nyilvánossághoz kellett fordulnia

Köllő Babett segítséget kért a követőitől.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.21.
átverés kamuprofil Köllő Babett

Köllő Babett egy olyan híresség, akit rengetegen imádnak, hiszen humoros, szórakoztató és kedves, ráadásul még gyönyörű is. Számtalan műsorban láthattuk már ragyogni őt, aki pedig követi Instagramon, az pontosan tudja, hogy mennyire imádnivaló jelenségnek számít – de most sajnos olyasmi történt vele, ami sokaknak okozna komoly fejfájást.

Köllő Babett dráma
Köllő Babett / Fotó: TV2

A közösségi oldalán jelentette be Köllő Babett, hogy valaki egy kamuprofilon keresztül írogat a rajongóinak, és úgy tesz, mintha ő lenne – vagyis visszaéltek a nevével.

Mivel ez teljes mértékben elfogadhatatlan és felháborító, ezért Köllő Babett azt kérte a követőitől, hogy jelentsék ezt az álprofilt, nehogy valakinek baja legyen belőle.

A kamuprofilon keresztül üzeneteket küldenek Köllő Babett nevében, és azt írják az embereknek, hogy a sztár azért csinálta ezt a profilt, hogy privát beszélgetéseket folytathasson a rajongóival – az még nem derült ki, hogy mi az elkövető/elkövetők célja, de valószínűleg csúnya átverésről van szó, ami anyagi kárral végződne.

Jelentenétek? Nem hoztam létre külön oldalt, ahol privát beszélgetéseket szeretnék folytatni bárkivel. Nem szeretnék

– írta Köllő Babett.

A Tények.hu oldalán meg lehet tekinteni, pontosan milyen üzenetet küldenek az álprofilról Köllő Babett nevében.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás