„Kicsit ki vagyok égve” – így érzik magukat a műsor óta a Házasság első látásra szereplői

Van, aki megtalálta új párját, van, aki még keresi a szerelmet. És akad olyan is, aki lelkileg kicsit padlóra került azóta.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.07.
Házasság első látásra Dávid Petra Kabai András szerelem

Tavaly ilyenkor forgatással teltek a Házasság első látásra első évadában szereplők mindennapjai. Most azonban már újdonsült párjuk vagy épp barátaik mellett újra a nyárra koncentrálhatnak. Nem úgy, mint a második évad csapata, akik közül az első páros ezekben a napokban áll az oltár elé. De mi is történt az első teammel az adások vége óta? Lássuk!

házasság, esküvő, jegygyűrű, férj, feleség
Ez történt a műsor óta a Házasság első látásra szereplőivel Fotó:  unsplash.com

Kriston Péter és Szandavári Gergely fejest ugrik a nyárba és a fesztiválszezonba. Peti kiemelte, tavaly annyira a forgatással telt az idő nyáron, hogy nem volt idejük kiélvezni azt. Éppen ezért idén főként erre fókuszálnak.

Keresem a következő nagy Ő-met 

– tette hozzá Gergely, aki habár Petivel együtt szerelemre nem talált a műsorban, barátra azért rátalált Peti személyében.

Pont így keresi a szerelmet Dávid Petra is, a Házasság első látásra egyik legmegosztóbb szereplője, akinek műsorbeli férje, Kabai Andris már megtalálta az új párját.

Ismerem Andris párját, Rékát. Nagyon kedves és aranyos lánynak tartom, aki támogatja őt. Azt szeretném, hogy boldog legyen, így örültem annak, hogy talált valakit. Talált valakit, aki illik hozzá és megkaphatja azt, amit tőlem nem kapott meg

 – közölte őszintén Petra, aki hatalmas változáson ment keresztül nemrég, miután derékig érő fekete hajából egy vállig érő, barnás árnyalatú lett. 

E mögött az új külső mögött pedig egyrészt követőinek befolyásolása áll, másrészt pedig az, hogy úgy érzi, jelenleg kicsit ki van égve, nehezen éli meg most ezt az időszakot, miután az ismerkedéssel is a nullán áll, senki nem tetszik neki. 

A műsor és annak a lecsengése nagyon felfokozott állapot volt. Nagyon gyorsan történt minden, nagyon élveztem azt az időszakot. És most elkezdett leülni minden. Nekem ez testidegen 

– vallotta be utalva ezzel arra, hogy űrt hagyott hátra maga után az életében a Házasság első látásra.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás