Keresztes Ildikó sejtelmesen tudatta, nagy dolog történik az életében

Az énekesnő komoly műtéten esett át év elején. Keresztes Ildikó lábadozása hosszadalmas, de úgy tűnik, a nehezén túl van. Sejtelmes bejegyzést tett közzé, a fotón pedig szerencsére nyoma sincs a súlyos betegségének.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.07.25.
Keresztes Ildikó agyműtét lábadozás születésnap

Keresztes Ildikó néhány hete lesokkolta a rajongóit, amikor felfedte titkát: agyműtéten esett át februárban. Még novemberben találtak egy háromcentis daganatot, ami miatt elkerülhetetlen volt az operáció. Azt azonban az első pillanatban leszögezte, bár hosszadalmas a lábadozás, nem fog eltűnni a süllyesztőben, és hamarosan újra színpadra áll. A népszerű énekesnő ezeket a hónapokat a lábadozásnak szenteli. Nemrég repülőre is ült, külföldre utazott, hogy kipihenje a mögötte lévő feszültséggel teli időszakot. Ahogy azt tőle megszoktuk, időnként egy-egy fotóval jelentkezett a meseszépséges szigetről, Aurából, ami Dél-Amerikában található.

Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó betegsége után már sokkal jobban van (Fotó: Markovics Gábor)

Keresztes Ildikó bombasztikus formában van

Most egy újabb képet osztott meg magáról Instagram-oldalán. Bombasztikus formában van, és nyoma sincs a betegségének. A bejegyzéshez sejtelmesen csak ennyit írt:

15 nap!!!  Annyira hálás vagyok… az élet szép és egyre értékesebb azok körében, akiket szeretek és szeretnék… 😇” – írta az énekesnő a fotó mellé.

De hogy mire is utalhatott ezzel a számmal? Mi arra gondolunk, hogy valamilyen nagy esemény, esetleg egy nagyon szép évforduló következik az életében. Utóbbi nyert bizonyosságot, ugyanis augusztus 8-án tölti be a hatodik X-et. Teljes meggyőződéssel állíthatjuk, ez bizony egy csöppet sem látszik rajta.

Rajongói mindig ott vannak mellette

Véleményünkkel pedig a rajongói, a követői is egyetértenének, hiszen rengeteg pozitív kommentet írtak a posztjához.

Drága Ildikó! Csoda és a megújulás képességével rendelkezel” – reagált valaki.

Így van. Az élet egy bizalmas ajándék Istentől.”

Bizalmat kaptunk, hogy megismerjük a világ apró teremtett csodáit.

„Legyünk hálásak azokért a személyekért, akit/akiket Isten az életünkbe áldásként »helyezett«. Egy hálás szív mindig mindenkor felüdít ☝🙏” – osztotta meg az énekesnővel egy másik rajongó az érzéseit.

„Gyönyörű vagy, Ildikó! ❤️ Csak így tovább!😍” – forgalmazott röviden és tömören egy másik követője.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás