Jövő héten ismét Sziget: ezek voltak a sztárok legfurcsább kérései

Ételek, italok, virágok, extra öltözők. Egy világsztárnak nincs lehetetlen.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.30.
Módosítva: 2024.07.30.
Kylie Minogue Sziget fesztivál kérés

Jövő héten ismét ellepik a fővárost a zene- és fesztiválimádó emberek, ugyanis újra itt a Sziget! Kylie Minogue, Skrillex, Stormzy, Martin Garrix, Sam Smith, Fred Again. Ez csak pár nagy név azon fellépők közül, akit tiszteletüket teszik majd nálunk a Hajógyári-szigeten. A külföldi sztárok mellett azonban akadnak hazai csillagok is, akik nagy esélyt kapnak pár új rajongó szerzésére fellépésük során: ilyen például Azariah és Beton Hofi.

Vanity Fair Oscar Party 2024
Kylie nyitja az idei fesztivált jövő hét szerdán – Fotó: AFF/PA Images

Csiszár Virág, a Sziget nemzetközi koncertszervezője kiemelte, ezen rangos fellépőlistában másfél év munkája van. Egy adott Szigetre ugyanis nagyjából ennyi idővel korábban elkezdik szervezni azt, kik lesznek majd azok, akik zenei koncertet adnak. Ehhez pedig nem elég a Sziget hírneve, más külföldi fesztiválokkal is meg kell vetekedni egy-egy fellépőért, akik néha bizony különleges kérésekkel érkeznek, akár 200 fős stábjukkal együtt:

Ami kihívás nekünk, hogy megfeleljünk a diétás előírásoknak. Nagyon sok mindent kérnek ilyenkor az ételek, italok kapcsán, ami talán fesztiválkörülmények között nehezebben teljesíthető

– közölte Virág a Mokka vendégeként, hozzátéve, hogy ezenfelül leginkább csak fellépést segítő, praktikus kérések szoktak érkezni. De akad olyan is, aki virágcsokrot kér az öltözőjébe. 

Amivel még küszködnek, az a helyhiány. Egy több száz fős, nagy stáb esetében ugyanis a világsztár több öltözőt kér, ami nehézkes megoldás, ilyenkor sakkozniuk kell, hogyan is fogják kivitelezni azt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás