Gyanús jelek! Azt pletykálják, titokban szakított a Házasság első látásra szívtiprója

Brem László neve sokaknak ismerős lehet, hiszen ő az egyike azoknak a szingliknek, akik részt vettek a TV2 kísérletében. A Házasság első látásra című műsorról van szó, s bár Laci számára válással végződött a frigy, később mégis rátalált a szerelem. Ám, most úgy tűnik, vihar van a paradicsomban.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.
Házasság első látásra szakítás Konyári Edinka szerelem Laci

Házasság első látásra – Brem László egyike volt azoknak a szingliknek, akik az igaz szerelem reményében jelentkeztek a TV2 kísérletébe. A sármos férfi nagyon eltökélt volt, s úgy tűnt, hogy a neki választott hölgy is lenyűgözte. Hilda viszont nem volt már ennyire lelkes az oltár előtt, ugyanis ő inkább egy José Armandót várt, nem pedig Szulejmánt. Már ahogy ő fogalmazott... Végül aztán belevetették magukat a házasság örömeibe, de később mégis a válás mellett döntöttek. Szerencsére barátokként váltak el, Laci ajtaján pedig gyorsan kopogtatott az új szerelem.

Házasság első látásra
Újra szingli a Házasság első látásra sztárja? Fotó: TV2

Újra szingli a Házasság első látásra sztárja?

Bombaként robbant a hír tavasszal, hogy Lacira rátalált a boldogság a válás után. Szívét nem más, mint Konyári Edinka rabolta el, akivel a közös történetük 11 évvel ezelőttig nyúlik vissza, s bár akkor nem alakult ennyire fényesen, az élet most kárpótolta őket. A műsorvezető éppen egy szörnyű szakításból jött ki, meghiúsult az esküvője, és mindent akart, csak párkapcsolatot nem. Laci viszont felforgatta a világát, s egyik napról a másikra már arra eszméltek, hogy közösen tervezik a jövőjüket. Legalábbis eddig így volt.

Sokaknak feltűnt, hogy eltűntek a közös fotók a szerelmesek oldalairól, ráadásul nem is követik már egymást. Erre persze mondhatnánk azt is, hogy ez még nem jelent semmit, ám a következő nyom már sokkal beszédesebb. Laci a Facebook-oldalán egyértelműen jelzi, hogy egyedülálló, ugyanis ez a felirat díszeleg a profiljában, ráadásul minden programon egyedül vesz részt, vagy éppen a barátaival.

Természetesen még erre is mondhatjuk azt, hogy csupán pillanatnyi mosolyszünetről van szó, vagy éppen arról, hogy a szerelmesek nem kívánják kiteregetni a nagyvilág elé az életüket. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás