Ez igen! Ilyen brutálisan kigyúrta magát a magyar énekesnő – Fotó

Az énekesnő az edzőteremből jelentkezett be, s bár ebben még semmi különleges nincs, abban már van, hogy mennyire kigyúrta magát. Bizony, Lola olyan bicepszet villantott, amit sokan megirigyelnek.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.07.20.
lola edzés fotó bicepsz

Lola neve nemrég még egy olyan pletykával kapcsolatban merült fel, hogy babát várhat, ugyanis 4 év után, sejtelmesen köszönt el a Szerencse Szombat műsorvezetői pozíciójától. Társa, Fehérvári Gábor Alfréd, vagy ahogy sokan ismerik, Freddie az Instagram-oldalán szintén kedves sorokkal búcsúztatta, ám a kommentelők egy igencsak érdekes sorra is figyelmesek lettek, ami alapján azonnal beindultak a találgatások. Ez nem más volt, mint a: „vigyázz magadra, magatokra." Nos, babáról szó sincs, ezt maga az énekesnő is megcáfolta, az üzenet ugyanis a párjának szólt. De ha valaki kételkedett volna ebben még, akkor mutatunk egy fotót, amiből biztosra lehet venni, hogy Lola nem várandós.

Lola
Lola nagyon jól néz ki (Fotó: Metropol)

Lola kigyúrta magát

Az énekesnő igencsak sűrűn látogatta mostanában az edzőtermet, a kemény munkának pedig a gyümölcse is beérett. Lola ugyanis olyan bicepszet villantott, amit sokan irigyelnének, bár igaz, voltak olyanok is, akiket annyira nem nyűgözött le. Utóbbit nem értjük, hogy miért lehet, hiszen a csinos híresség, – kisebb túlzással – tényleg kigyúrta magát. 

Mostanság nincs a köztudatban ,de nem egy olyan “tömeg nő “ legalább ami szerintem nem probléma. Boxban nem tudom jól fog-e teljesíteni. A bicepsz pedig alakul

– írta valaki, de egy anyuka nem gondolja annyira keménynek Lola munkáját. Már csak azért sem, mert neki három gyerek mellett ekkora a karja.

„Az én bicepszem is ilyen három gyerek mellett. Nem, nem azért mert eddzek karra” – fogalmazott, mi pedig mutatjuk a fotót!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás