Megszólalt a magyar énekesnő: „Szeretem ezeket a kalandokat, de mindig óvatosan vágok bele”





Az énekesnő friss élményeiről nyilatkozott a Metropolnak.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.06.25.
Módosítva: 2023.06.25.
adrenalin Lola Mecsek Rally tapasztalat

Nem csak nézőként vett részt a magyar énekesnő az idei Mecsek Rallye-n. Lola egy baráti meghívásnak köszönhetően beülhetett egy profi pilóta mellé, aki ízelítőt adott neki a sportágból. Az énekesnő a Metropolnak elárulta, milyen élményekkel gazdagodott.

Hatalmas kihívás egy ilyen sportautóban ülni. Be kell öltözni a védőruhába, és nem is a legkényelmesebb, de ezek is hozzátettek a hatalmas élményhez. Nagyon izgalmas volt és jó dolognak tartom néha kimozdulni a komfortzónámból

 – kezdte Lola.

Fotó: Máté Krisztián

Az énekesnő megjegyezte, hogy nagy biztonságban érezte magát, mert a háromszoros Eb-futamgyőztes Ranga László fia, Ranga Péter mellett ülhetett.

„Mindenkinek ajánlom, fantasztikus élmény. Nagyon izgalmas volt látni, hogy mit csinálnak a profi pilóták. Hihetetlen technikásan vezetnek. Minden elismerésem ezeknek a pilótáknak. Innen is szurkolok nekik” –  lelkendezett a csinos énekesnő, aki lehet, hogy a jövőben jobban elmélyedne ebben a sportban. 

„Szeretem ezeket a kalandokat, de mindig óvatosan vágok bele. A boksznál sem egyből a ringben kezdtem” – viccelődött. „Meg kellett tanulnom a technikákat és természetesen tapasztalatot kell szerezzek” – fejezte be Lola.

Lola
Lola nagyon élvezte, hogy kipróbálhatott egy rally autót.  Fotó: Saját

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás