Édesanyja sírjánál járt a népszerű magyar zenész, szívszorító látvány - Fotó

Tíz éve már, hogy a rapper elvesztette imádott anyukáját. DR BRS a szomorú évforduló alkalmával kint járt a temetőben.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.07.11.
Béres Attila DR BRS sír édesanya

A slágergyáros Béres Attila, azaz DR BRS tíz évvel ezelőtt, 2014-ben veszítette el imádott édesanyját. 

DR BRS
DR BRS 10 éve veszítette el az édesanyját (Fotó: Máté Krisztián)

„Ő volt a legjobb barátom, mindent megbeszéltünk a csajozástól kezdve, a sikereken át, a kudarcokig. Édesanyám volt a legfőbb kritikusom és a legnagyobb rajongóm is, aki kegyetlenül őszintén mondta el mindig a véleményét” - mondta később a rapper, aki 2021-ben egy érzelmes dallal, mondhatni rekviemmel búcsúzott attól a személytől, aki a legfontosabb volt a számára.

„Ez a közel hét év megtanított arra, hogy félig tele lássam a poharat és ne félig üresen. Ez egy olyan dolog, amit az ember nem tud befolyásolni, elfogadni tudja és együtt élni vele. Örülni, hogy ennyi időt is együtt tölthettünk, valakiknek sajnos ennyi sem jutott. Hálás vagyok, hogy az ő fia lehettem, vagyok és maradok” - emlékezett DR BRS 2021-ben.

A klipben Attila édesanyját is megismerhetjük, hiszen a videóklip képsorait saját felvételekből állították össze, ehhez csatlakozott a kisfia is, aki már csak fényképről ismerheti a nagymamáját.

„Sajnálom, hogy nem élheti meg a sikereimet, nem láthatja az unokáját. De tudom, hogy odafentről figyel, fogja a kezemet és mindig a jó irányba terel. Mindenkinek ilyen Anyát és barátot kívánok!” - zárta DR BRS.

DR BRS édesanyja sírjánál emlékezett

A legnagyobb bulislágerek császára a szomorú, immár 10. évforduló alkalmából kilátogatott abba a temetőbe, ahol édesanyja nyugszik, hogy néhány percig csendesen emlékezzen a sírnál.

DR BRS anyuka sír
Tíz éve hunyt el DR BRS édesanyja Fotó: Instagram

A rapper egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben közzé is tette, hogy néz ki most anyukája végső nyughelye.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás