Újabb tehetségét mutatta meg Csuti

Az üzletember már bebizonyította, hogy egy farmon is megállná a helyét, és a táncparketten is jól mozog. Nemrég egy újabb tehetségére, az éneklésre is fény derült. Az emberek odáig vannak Csuti hangjáért.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.07.19.
Módosítva: 2024.07.19.
Csuti tehetség ének

Szabó András Csuti az évek során már bebizonyította, hogy nemcsak az üzlethez, és a vállalkozásokhoz ért! Láthattuk helytállni vidéken a Farm VIP-ben, és a parkett ördöge is volt már a Dancing with the Starsban. Nemrég azonban egy újabb, titkolt képességére derült fény.

Csuti
Csuti már több helyzetben is bebizonyította, hogy helyt tud állni Fotó: Szabolcs László

Csuti megmutatta az énekhangját

A napokban Csuti egy videót rakott ki a TikTok-oldalára, amiben éppen a bőröndjébe pakol, miközben táncol, és énekli a WellHello Rakpart című slágerét. Végül szerelme ijeszti meg, ahogy belép a szobába. Bár a videó viccnek indult, a kommentelők egy újabb talentumára világítottak rá, és odáig vannak az énekhangjáért.

Aztaa nagyon jó hangod van

„Rendes jó hangod van”

„Jó hang! Kellemes csalódás”

 – írták a kommentelők.

Előbb-utóbb talán találkozhatunk Csutival valamelyik zenés műsorban is, ahol megcsillogtathatja ezt az oldalát is!

„Jó volt apát a tévében nézni táncolni”

Hatalmas álmokkal vágott bele a népszerű üzletember a táncos show-műsorba. Nem titkolt vágya volt, hogy szeretné párjával megnyerni a DWTS negyedik évadát. Csuti a Disney-adásban Tarzan bőrébe bújt, de hiába fűzte számtalan emlék a mese főhőséhez, az kevés volt a továbbjutáshoz. Azt is elárulta, hogy gyerekeinek is nagyon tetszettek a produkciói.

„Nina és Medi is ismeri a Tarzan-mesét, ezért nagyon várták, hogy láthassanak ma. A próbán már látták, és nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak majd, hogy táncoltam el a műsorban. Eddig mindig azt mondták az adások után, hogy milyen jó volt apát a tévében nézni táncolni, és nekem ennél nem kell több!” – mesélte korábban a Metropolnak Csuti.

@csut.i …és ha lesben áll egy @sdrbs cápa 🦈 #sing #dance #travel ♬ eredeti hang - Szabó András Csuti

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás