Így köszöntötte Rubint Réka a névnapos Norbikát

Az ország fitneszladyje sosem fukarkodik, ha szerettei ünnepléséről van szó. Rubint Réka elmesélte, hogyan ünneplik a névnapokat a családban.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.06.07.
Módosítva: 2024.06.07.
Rubint Réka Norbi megünneplés névnapos születésnap

Rubint Réka mindig hatalmas energiával és szívvel-lélekkel készül családtagjai születésnapjára, most elárulta nekünk azt is, hogy mi a helyzet a névnapokkal.

Rubint Réka
Rubint Réka a születésnapokra sokkal jobban fókuszál mint a névnapokra (Fotó: Knap Zoltán)

Nagy különbséget tesznek

Rubint Réka szerint a születésnap megünneplése sokkal fontosabb, ezért a június 6-án névnapos Norbikról, férjéről és idősebbik fiáról egy-egy korábbi, kedves, közös emléket osztott meg. A fittneszedzőt telefonon értük el.

„Szokásos módon itthon vagyunk és dolgozunk, nagyon sűrű a nap.”

Mi a névnapot nem igazán szoktuk megünnepelni, inkább olyasmiben gondolkodunk, ami egy nagyon kis meglepetés, vagy figyelmesség, kicsit olyasmi, mint a gyereknap. Születésnapon viszont mindig valami utazást vagy közös élményt szoktunk adni, annak igazán megadjuk a módját.

„Ma is készültem valami aprósággal, de nem lövöm el a poént, mert Norbi is itt van mellettem és hallja, hogy telefonálok” – meséli nevetve.

Réka születésnapja egyébként éppen ebben a hónapban lesz, ezzel kapcsolatban egy kicsit már ő is készül lélekben:

Norbi már nagyon készül valami meglepetéssel, de nem hajlandó elárulni, hogy mivel, csak annyit mondott, hogy mely napokat kell kihúznom a naptárból, amikor szabaddá kell tennem magamat.

„Szerintem el fog vinni valahova, de nem tudom, hogy hova.”

A tartalmas, minőségi idő a legfontosabb

Réka nagyon fontosnak tartja, hogy mindenkivel legyen külön, közösen eltöltött ideje, ezért gyerekeit is gyakran lepi meg utazással.

„Teljesen más, mikor együtt megy a család valahová, ha külön Larával megyek, külön Norbikával, vagy külön Zalánnal, és az is egészen más, mikor a két fiúval együtt megyünk. Bármilyen felállást is választunk, különleges élmény.” 

Olyan keveset kapunk egymásból, a napok és az évek csak úgy elrohannak, de az élmények megmaradnak.

„A közös családi időtöltésnél nincs fontosabb az életben”
– vallja Schobert Norbi felesége, Réka.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás