Ördög Nórival lépett le Tilla

Ezt nem láttuk jönni! Együtt hagyta el az országot a TV2 két műsorvezetője. Tilla összepakolt, és Ördög Nórival együtt repülőre szállt, és meg sem álltak a festői Kölnig.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.10.
Módosítva: 2024.06.10.
Ördög Nóra Köln Tilla forgatás

A TV2-nek rengeteg munkája van abban, hogy ennyire minőségi műsorokat kínálnak a nézők számára az év bármelyik szezonjában. Mindig a legmagasabb színvonalat szeretnék képviselni Ördög Nórival, Tillával, illetve a többi műsorvezetőjükkel is. Ám Ördög Nóri nemrégi tért haza a Fülöp-szigetekről, ahol az Ázsia Expressz új évadát forgatták, máris repül tovább, hiszen Tillával közösen forgatják a TV2 új műsorát, amiről egyelőre nem árultak el semmit.

Tilla Ördög Nórival lépett le
Tilla fogta magát, és Ördög Nórival együtt elhagyta az országot. (Fotó: Bánkúti Sándor/Bors)

Ördög Nóri Tillával ritkán szerepel együtt

Tilla feldobta a labdát, hogy vajon mi készülhet, de a kommentelők sokkal inkább a női műsorvezető szépségét vették észre.

Nóri smink nélkül fiatalabbnak tűnik. Kedvenceim vagytok, hajrá!

– írta egy hozzászóló.

Nórának nem szabadna sminkelnie magát, mint egy tinilány. Nagyon komolyan néz ki

– emelte ki egy kommentelő.

Nóri a világ legszebb nője! (nekem) Smink nélkül is szép, sőt!

– tette hozzá egy női társa. Azonban volt olyan is, aki megkérdezte Tillától, vajon az eddig nem ismert lányával utazik-e, hiszen Ördög Nóri elképesztően fiatalosan mutat mellette. 

Ha már Köln, muszáj volt a csapatnak megállnia egy fotó erejéig az Eb-trófea mellett, ezzel is jelezve, hogy bizony az egész stáb szurkol a magyar sikerekért.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen műsorral érkezik a TV2, az azonban biztos, hogy már most tetszik kettejük párosa a kommentelőknek, és tűkön ülve várják, mi fog kisülni ebből a kooperációból.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás