Hoppá! Máris új zenekarban tűnt fel Nagy Feró fia

Nagy Hunor nemrég jelentette be, hogy kilép édesapja együtteséből, a Beatricéből. Nagy Feró fia most egy új formációban tűnt fel, akikkel elkészítették a magyar fociultrák dalát az Eb-re.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
Nagy Hunor Attila Szoboszlai Dominik válogatott dal

Már csak néhány nap van hátra a 2024-es németországi labdarúgó-Európa-bajnokság első magyar érdekeltségű meccséig. Szoboszlai Dominikék Svájc ellen kezdik meg szereplésüket a kontinensviadalon, amihez a magyar szurkolótábor egy különleges indulót készített. Ebben működött közre Nagy Feró dobos fia, Hunor

Nagy Feró
Nagy Feró fia, Hunor új formációban tűnt fel. (Fotó: Szabolcs László)

Nagy Feró fiáék készítették el a magyar Eb-dalt

Nagy Hunor hatalmas meglepetést okozott azzal, hogy kilépett édesapja együtteséből, a Beatricéből. Persze lehetett tudni, hogy azonnal kap majd felkéréseket, de az egyik villámcsapásként érte. A nemzeti tizenegyet mindenhova elkísérő Carpathian Brigade ’09 ultracsapat összeállt a Rock N’ Roll FC-vel, hogy az egyik legrégebbi szurkolói dalt új köntösbe öltöztessék. A felvételen a Sex Action-, Karthago-, Sing Sing-, Zorall- és volt Beatrice- és Moby Dick-zenészek is közreműködtek, és ebben kapott szerepet dobosként Nagy Feró fia. 

Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen ezeket a nagyszerű zenészeket mind ismertem már régebbről, a legtöbbel dolgoztam is már együtt – mesélte a Metropolnak Nagy Hunor. 

Megkaptam a demót, mindenképpen azt szerettem volna, ha a saját stílusomban dobolhatok, így is lett. Az egész rockosabb lett, de a végeredménnyel elégedettek vagyunk, szerintem mindannyiunk nevében mondhatom. Az összes rockzenész, aki ebben részt vett, nagyon büszke a válogatottunkra, ezzel szerettünk volna egy kicsit visszaadni a fiúknak abból az örömből, amit tőlük kapunk. Én személy szerint a válogatott összes hazai meccsét a helyszínen izgultam végig. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, bízom benne, hogy nagyon jó eredményt érnek el az Eb-n.

A dal egyébként minden bizonnyal élőben is elhangzik majd a Foci, vízpart & rock ’n’ roll elnevezésű kétnapos rendezvényen Velencén a Drótszamár kempingben, az Eb nyitóhétvégéjén június 14–15. között, ahol rockkoncertek és kivetítős meccsközvetítések váltják majd egymást. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás