Lerántotta a leplet Kamilla: ezért okoz neki csalódást Károly király

A királyné friss híreket osztott meg a továbbra is kezelés alatt álló brit királlyal kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.09.
Módosítva: 2024.06.09.
III Károly katalin csalódás Kamilla

Nem csupán az Egyesült Királyságot, de az egész világot megrázta III. Károly brit király bejelentése, még februárban: az uralkodó, aki nem sokkal előtte jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatt esett át műtéten, elmondta, rákkal küzd. Április végén már biztató hírek érkeztek a király állapotával kapcsolatban, amikor a palota azt közölte, III. Károly – bár a kezelése továbbra is tart – visszatér a közfeladatok ellátásához, amelyeket az orvosai tanácsára korábban szüneteltetett. A közelmúltban Károly király a D-napi megemlékezésen mondott beszédet, majd továbbutazott Portsmouthba, ahol egy nyolcperces beszédet tartott, és veteránokkal találkozott, majd Normandiába utazott.

Károly király és Kamilla királyné / Fotó: AFP

Az uralkodó a jelek szerint ismét belevetette magát a munka sűrűjébe, ám ez nem igazán van ínyére a királynénak, Kamillának, amiről a minap a második éves Queen's Reading Room irodalmi fesztiválon, a Hampton Court Palace-ban vallott Lee Childnak. A thriller író később elárulta az újságíróknak, hogy a királyné elmondta neki, a király jól van, ugyanakkor hozzátette:

Leszámítva azt, hogy nem lassít, és nem teszi azt, amit mondanak neki.

Lee Child erre állítólag azt válaszolta:

Úgy hangzik, mint egy tipikus férj!

Nem ez volt az első alkalom, hogy Kamilla csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy a király máris olyan sok feladatot elvállalt: a 76 éves királyné a múlt hónapban egy kerti partin panaszolta el a vendégeknek, hogy a király sokkal gyorsabban gyógyulna, ha „jobban viselkedne”.

Mindeközben már csak egy hét maradt  hátra a Trooping the Colourig, amely hagyományosan a brit uralkodó születésnapi ünnepségsorozata, és amit  általában júniusban tartanak, függetlenül attól, hogy mikor van a tényleges születésnap (Károlyé például november 14-én). III. Károly idén egy hintóból kíséri majd figyelemmel az eseményt, mialatt Katalin hercegné – aki jelenleg szintén rákkezelés alatt áll – a hírek szerint nem vesz részt az ünnepségen

– írja a Mirror.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás