Egyre nő a szakadék: Harryt fájdalmasan érinti Kamilla és Vilmos jó kapcsolata a szakértő szerint

A sussexi herceg szemében semmi sem változott az édesanyja halála óta.Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.03.31.
Katalin Vilmos királyi család Harry Kamilla

Nehézségek közepette vette kezdetét ez az év a királyi család számára: januárban hasi műtéten esett át a walesi hercegné, Katalin, míg III. Károlyt jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatt operálták meg. A brit uralkodó februárban már azzal a hírrel állt elő, hogy rákos, de hasonló bejelentést tett a múlt hét folyamán Katalin is. A király és a hercegné is jelenleg kezelés alatt áll, ami miatt ideiglenesen visszaléptek a közfeladatok ellátásától.

Katalin hercegné / Fotó: Twitter

Mialatt a király kezelésen esik át, és a gyógyulásáért küzd, felesége, Kamilla királyné vállal oroszlánrészt a hivatalos feladatok ellátásában, akárcsak a walesi herceg, Vilmos. Ennek köszönhetően a szokásosnál is több időt töltenek el együtt, ami a szakértő szerint egyáltalán nem lesz a sussexi herceg, Harry ínyére.

Vilmos most elég jól kijön Kamilla – Harry ezt árulásnak fogja tekinteni. Megdöbbent, amikor Vilmos korábban úgy találta, hogy Kamilla korántsem az a szörnyeteg, mint aminek gyerekkorukban gondolták, hanem tulajdonképpen egy kedves nő

– nyilatkozta a Mirrornak a királyi szakértő és szerző, Tom Quinn, aki úgy véli, Harry szemében a dolgok mit sem változtak azóta, hogy az anyja, Diana hercegné meghalt.

Harry számára Kamilla volt a gonosz mostohaanya, és még most is az. Ez mind nagyon szomorú, ugyanakkor rámutat arra, hogy a fivérek közti, földrajzi feloszlás - Harry Amerikában él, míg Vilmos Londonban - tulajdonképpen az érzelmi elszakadásuk fizikai megnyilvánulása lett

– tette hozzá Quinn.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás