Lékai-Kiss Ramóna vallomása: Mindenhol egy szerepet kellett megvalósítani

Lékai-Kiss Ramóna most önmaga lehet.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.06.15.
Lékai-Kiss Ramóna műsorvezetés műsorvezető

Izgalmas interjút készítettek Lékai-Kiss Ramónával, aki egy kis részletet is megosztott ebből közösségi oldalán. Egyebek között új műsorával kapcsolatban kérdezték, hogy ez miben lesz más, mint a többi műsorvezetés.

20230713_sunhill megnyito_02484_MW_bulvar_MK
Lékai-Kiss Ramóna / Fotó: Máté Krisztián

A legfontosabb, hogy önmagam lehetek. Nem mintha nem én állnék a Dancing with the Stars-ban, vagy nem én ülnék a Sztárban Sztár zsűri székében, vagy a Nagy Ő-ben nem én konferálnék, azonban ezeknek a műsoroknak van egy stratégiája, van egy lendülete. Például a Dancing with the Stars abszolút nem egy műsorvezető-orientált produkció. Ott mi csak közvetítjük a nézőknek, hogy mi történik, melyik sztár következik, kit tudnak aznap támogatni. A Nagy Ő-ben már azért felszínre törhet a személyiség, de attól még az is egy szerep. Nem véletlenül neveztek el ott a csajok engem minden évadban Demónának, hiszen ott én voltam a kis gonosz, aki bement, és mindig feladatokat adott. Tehát mindenhol egy szerepet kellett megvalósítani. Itt azonban Lékai-Kiss Ramóna leszek. Én kérdezek, én irányítom a beszélgetést, és engem láthatnak a nézők az adott sztárvendéggel együtt

– árulta el Rami, aki mindenképp szeretett volna bevonódni a kreatív készítési folyamatokba, szerkesztésbe is - és úgy tűnik, ez is jól megy neki.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás