„Kis győzelmek” – Jó hírt közölt Bruce Willis lánya

Tallulah Willis megdöbbentő előtte-utána képet posztolt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.14.
Bruce Willis Tallulah Belle Willis betegség pszichés zavar

Miközben a fél világ azért szorít, hogy a demenciával küzdő Bruce Willis minél nyugodtabb, támogató közegben lehessen, kiderült, hogy az egyik lánya, Tallulah Willis pszichés betegségben szenved. A fiatal nő ugyanis bevallotta, hogy dermatillomániával diagnosztizálták, amely egy olyan betegség, amely során szándékosan okoz az ember a saját bőrének fájdalmat. Azok az emberek, akik ilyen betegségben szenvednek, hajlamosak rá, hogy a saját bőröket dörzsöljék, csipkedjék és vakarják, olyan durván, hogy ezzel felsértsék a saját bőrfelületeiket. Stressz hatására, vagy éppen a szorongás elkerülése miatt kényszeresen okoznak maguknak fájdalmat.

65th Cannes Film Festival - Moonrise Kingdom
Bruce Willis továbbra is otthonában, a családja kötelékében él 
Fotó: Hahn-Marechal-Nebinger/Northfoto

A 30 éves Tallulah azonban nem fogadta el az állapotát, és úgy döntött, mindent megtesz azért, hogy a jövőben ne tegye tönkre a saját testét, ezért hatalmas küzdelem árán külön odafigyel rá, s amikor észreveszi, hogy bántja magát, akkor azonnal valamilyen más pótcselekvéssel tereli el a gondolatait. Ennek hatására az első harcát már megnyerte a lány, ugyanis büszkén osztotta meg az Instagram-oldalán, hogy az arcbőre, amely a kényszertevékenysége hatására már nagyon csúnya volt, az elmúlt hetekben szinte teljesen átalakult. A kipirosodott bőre, és vörös szája újra élettel teli, a bőre megtisztult és már nem puffadt. Erről egy előtte/utána képet posztolt Tallulah:

A gyógyulás ennél a betegségnél nem azt jelenti, hogy azonnal tiszta lesz a bőröm. Azt sem jelenti, hogy többé már nem zavarnak tolakodó gondolatok vagy nem fogom újra megtenni. Ezek kis győzelmek. De egy nagyon támogató közösség van velem ebben a küzdelemben, és annyira szeretném megosztani veletek, hogyan érem el a győzelmeimet, és szeretnék segíteni, hogy megmentsük a világ összes édes kis arcocskáját.

– írta bejegyzésében Tallulah. A lány bejegyzése alatt több száz támogatói komment érkezett, az emberek nagyra értékelik, hogy Willis lánya őszintén mert beszélni a furcsa betegségéről és segíteni akar sorstársain is azzal, hogy motiválja őket rá, hogy lehet javítani a helyzetükön – számolt be róla a Metro.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás