Bruce Willis már nem érez örömöt? Felvilágosította az újságírókat a demenciával küzdő sztár felesége





Emma Heming szerint a férje a betegsége ellenére is boldog.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.03.05.
Módosítva: 2024.03.05.
Bruce Willis Emma Heming Willis betegség állapot

Emma Heming kiakadt néhány újságíróra, akik a cikkeikben arra utaltak, hogy a demenciával küzdő Bruce Willis boldogtalanná vált a betegsége miatt. A sztár felesége az első perctől kezdve odaadóan támogatja a férjét, és nem hagyta szó nélkül ezeket a szenzációhajhász kamucikkeket sem. Amellett, hogy megnyugtatta a rajongókat Bruce állapotáról, még egy nagyon fontos dologra is felhívta a figyelmet, ami nem más, mint hogy a szerelem két ember között bármilyen akadályon átsegíthet.

Bruce Willis
A hírekkel ellentétben Bruce Willis boldog a felesége szerint Fotó: Twitter (X)

Vasárnap este egy nyilvános videót tett közzé Instagram-oldalán Emma Heming, miután magyarázkodásra kényszerült. Néhány amerikai újság ugyanis azt állította, hogy a demencia miatt a filmsztár már nem képes az örömre, és boldogtalanná válik szépen lassan. 

A cím lényegében azt állította, hogy a férjem már nem tud semminek örülni. Annyit mondhatok, hogy ez messze van az igazságtól. Azt akarom elérni, hogy bárki, aki ezeket a hülye címeket adja, az ne ijesztgesse az embereket. Ne ijesztgesd az embereket azzal, hogy ha egyszer valakit egy neurokognitív betegség támad meg, akkor vége, csomagoljon be, nincs itt semmi látnivaló. Vége. Ennek az ellenkezője történik

 – kezdte beszámolóját Emma.

Két dolog lehet igaz és valódi egyszerre. A gyász és a mély szerelem. A szomorúság és a mély kapcsolat. A trauma és a rugalmasság. Meg kellett változtatnom az utamat, hogy eljussak idáig, de amint megérkeztem, az életem valójában értelmessé vált, és valódi céltudatom lett. Annyi szépség és lélek van ebben a történetben. Még mindig létezik a szerelmünk és a kapcsolatunk

– zárta sorait a színész felesége

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, Bruce Willist 2022 márciusában diagnosztizálták afáziával, ami egy olyan agyi rendellenesség, amely befolyásolja a beszédet és a szavak megértését. Azóta sokszor hallani róla, hogy egyre rosszabb állapotban van a színész, azonban az egész családja mögötte áll minden pillanatban. Jelenlegi felesége és gyermekeik, és exneje, Demi Moore és közös lányaik is gyakran látogatják meg Bruce Willist, akiről több mosolyogva kiránduló fotó is előkerült nemrég.

Emma teljes videóját itt tudjátok megtekinteni:

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás