Könyvet ír Bruce Willis ápolásáról a felesége: „Egy tökéletes világban ez a könyv ott van az orvosi rendelőkben”





Nagyon elveszettnek érezte magát a hollywoodi szupersztár felesége, amikor a lesújtó diagnózist követően kijöttek a rendelőből.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.06.
Bruce Willis család demencia

Mint ismert, a 68 éves, amerikai filmsztárról, Bruce Willisről 2022-ben érkezett a hír, hogy frontotemporális demenciával küzd, ami miatt fel kellett hagynia színészi karrierjével is. Családja természetesen a bajban mindennél erősebben összetart, mindent megtesznek, hogy a legméltóságteljesebben tudják ápolni a szupersztár apukát és férjet.

Bruce Willis
Fotó: Twitter (X)

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis most bejelentette, hogy könyvet ír arról, milyen tapasztalatokat szerzett a színész ápolójaként.

A könyv várhatóan csak 2025-ben jelenik meg, de annyit már most tudni, hogy a még cím nélküli könyvben a szerző „átgondolt, inspiráló útmutatót akar nyújtani azoknak, akik támogatást keresnek, miközben egy szerettük demenciával küzd és ez az egész család életét megváltoztatja” – írja a Guardian a kiadótól szerzett információk alapján.

A könyv megjelenése kapcsán Heming interjút is adott a Sunday Paper nevű lapnak. Mint mondta, sok sorstársával beszélt, és nagyon hasonlóak a tapasztalataik. Rengetegen számoltak be arról, hogy a diagnózissal való szembesülés után szinte alig kaptak használható információt a kezelésről.

Úgy jöttünk ki a rendelőből, hogy szinte semmilyen segítségünk nem volt 

– idézte fel Heming.

„Most már jobban megértem ezt a betegséget, és egy hihetetlen támogató közösséghez tartozom. Reményt ad, hogy új célt találtam – bevallottan olyat, amit soha nem kerestem volna –, hogy a reflektorfényt arra használjam, hogy segítsek és erőt adjak másoknak” – folytatta.

Szerinte a könyve nagy segítség lesz azoknak az ápoló, gondoskodó partnereknek, akik „most kapták meg ezt az egész életüket megváltoztató hírt”.

Tudniuk kell, hogy nincsenek egyedül, és hogy van támogatás, sőt, remény is. Egy tökéletes világban azt képzelném, hogy ez a könyv ott van az orvosi rendelőkben, és ott a kezükbe adják, hogy hazavigyék

– tette hozzá.

 

Napról napra egyre romlik Bruce Willis állapota 

Heming egy tavaly szeptemberi interjúban azt mondta, „nehéz megmondani”, hogy a 68 éves amerikai színész tisztában van-e az állapotával. 

Nehéz a diagnosztizált személynek és a családnak is. Ez a mi esetünkben sincs másképp. Igaz, amikor azt mondják, hogy ez egy családi betegség.

Lánya, Rumer Willis tavaly hálaadáskor osztott meg egy megható fotót Instagram-oldalán, amihez a következőket írta: „Nagyon hiányzik ma a papám!”









Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás