Kiderült! Ezért mondott fel a TV2 sztárja

Hamarosan négy hónapos lesz Mischinger Péter kisfia, a büszke apuka élvezi új szerepét. A TV2 sztárja kiveszi részét a kicsi körüli teendőkből, fürdet, pelenkáz, felkel hozzá éjszaka.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.06.10.
Módosítva: 2024.06.10.
TV2 Mischinger Péter felmondás

Az Exatlon Kihívója februárban jelentette be Facebook-oldalán, hogy megszületett első gyermeke, aki szintén a Péter nevet kapta. A TV2 sztárja imádja az apaság minden percét, ezért mindenben segít párjának. Mischinger Péter a Metropolnak elmondta, kisfia miatt fel is mondott a munkahelyén. 

TV2
A TV2 sztárja a gladiátorfellépésekre is viszi magával kisfiát (Fotó: LEHOTZKY ISTVAN / Mischinger Péter)

A TV2 sztárja rajongással szereti kisfiát

Amióta megszületett Mischinger Péter első gyermeke, átértékelődött benne a fontossági sorrend. A TV2 sztárja ott volt párja mellett a szüléskor is, és azóta is mindenben segíti szerelme, Juci dolgát. 

Mindent csinálok, fürdetek, pelenkázok, kivéve a cicizést, azt meghagyom Jucinak” – mondta nevetve lapunknak Mischinger Péter. 

Az éjszakai felkelésekből is kiveszem a részem, be van osztva, mikor ki kel fel. De persze Juci akkor is felkel, ha én vagyok a soros, szóval ő azért elég fáradt. Nagyon jó anyuka, szeretem nézni, amikor Petikével foglalatoskodik. A kisfiam egyébként hatalmas forma, nagyon cuki, nagyobb celeb lesz, mint én valamikor is voltam.

A gyermekét rajongással szerető exatlonista arról is beszélt, hogy Petike miatt meggyűlt a baja a munkahelyén. 

Nem nézték jó szemmel, ha késtem, mert a gyerkőcöt kellett vinni orvoshoz, vagy valami más elintéznivaló volt miatta. Ezért fel is mondtam, Petike fontosabb! Még akkor is, ha a felmondásom miatt a nyaralásunk kérdésessé vált. Mi ketten vagyunk Jucival, az ő szülei Egerben élnek, nekem apukám a kicsi kora miatt még nem igazán való bébiszitternek, még nem tud vele mit kezdeni. De sebaj, így is igyekszünk azért kettesben is lenni, elmenni vacsorázni, moziba. De jó ez így, nincs ezzel gond!”

Mischinger Péter kisfia
Mischinger Péter kisfia, saját bevallása szerint nagyobb celeb lesz, mint ő (Fotó: Mischinger Péter)

Súlyos balesetet szenvedtek

Csak a szerencsén múlt, hogy Mischinger Péter és családja élve szálltak ki az autójukból, miután az M3-as autópályán a kocsijukba szállt a sávelválasztó betonkordon

Akkora erővel, hogy három betonelem elrepült, az egyik oldalról belénk szállt, a tetején lévő vasrács a motorháztetőbe robbant. Miután megtörtént a baleset, az volt az első gondolatom, hogy megsérült-e a kocsiban bárki, a kisfiam, Juci, apukám… Ahogy realizáltam, hogy úgy néz ki, mindenki jól van, már a többi autót néztem, hogy ott kell-e valakinek segíteni” – mondta a Borsnak. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás