Gáspár Győző kétségbeesett kiáltása a magyarokhoz: „az év háromszázhatvannégy napján szenvedek attól, hogy nem fogadtok el”

Fontos üzenetet fogalmazott meg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.11.
TV2 Gáspár Győző Gáspár Bea

Gáspár Győző az ország legkedvesebb nevettető embere. A Romantic egykori frontembere már hosszú-hosszú évek óta szerepel a médiában, és mindig kitalál valamilyen tréfát, amivel mosolyt csalhat az emberek arcára. Győző nagyon szeret énekelni, ugyanakkor általában showmanként definiálja önmagát. Arra tette fel az életét, hogy másoknak okozzon örömöt, a TV2 induló új műsorában pedig kész bearanyozni a munkás hétköznapokat. 

gáspár győző
Hamarosan indul a Gáspárék / Fotó: Markovics Gábor

Hamarosan indul a Gáspár családról szóló műsor, és már az egész ország izgalomban ég, hogy belekukkanthassanak a család hétköznapjaiba. Abban már most mindenki biztos, hogy potyogni fognak a könnyeink a nevetéstől, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy milyen kalandokba fognak majd belecsöppenni. Győző alapvetően egy nagyon vidám, pozitív gondolkodású férfi, azonban néha elmereng és elszomorodik azon, ha bántják. Ezzel kapcsolatban írta le gondolatait:

 

Mi volna, ha minden évben egyetlen napra felvennénk egy pólót, amelyre reggel felírjuk a titkunkat? Hatalmas, színes, ragyogó, harsogó felirattal hirdetnénk ki azt, ami miatt a leginkább félünk az emberek ítélkező tekintetétől. Feltüntetnénk magunkon: „Igen, én ez vagyok, és az év háromszázhatvannégy napján szenvedek attól, hogy nem fogadtok el.” Mindannyian láthatnánk egymás gyöngéit, és felismerve, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, az előítéleteket, a rosszindulatú pletykálást és az egymásról és önmagunkról gyártott hazugságokat felcserélnék az együttérzésre.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás