„Ez nem keréknyom” – Különleges tetoválásáról mesélt a magyar énekesnő

Szülei is „firkáltak” rá, de rajzfilmfigura is díszíti a testét. Joggal!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.06.01.
Wolf Kati motívum skandináv tetoválás

Későn kezdte a tetoválást, de hamar behozta a lemaradást Wolf Kati. Az énekesnő testét ma már jó néhány „varrás” díszíti, többről le is rántotta a leplet Hevesi Tamás podcast műsorában!

Wolf Kati testét több tetoválás is díszíti, ezúttal néhányról mesélt is az énekesnő (Fotó: Bors / Szabolcs László)

„A kedvencem egyébként ez” – mutat rá a bal alkarján olvasható írásra, mely így hangzik: Élni és élni hagyni. „Ez az apukám kézírása, és szerintem ezzel a mondattal béke lehetne a földön. Milyen triviálisan hangzik ez, de közben tényleg!”
– vélekedik Wolf Kati. Majd a jobb oldalára mutat.
„Itt van egy kotta az oldalamon, ami az anyukám kézírása. Mondtam, mamika, a te kézírásoddal is szeretnék valamit, kottázd le a kedvencedet! Az apámtól kottázott és kiderült, hogy közös kedvencünk van az apukámtól, az a címe: Adagio”  

A tetkótörténeteknek itt még nincs vége! Jön az egyik leginkább szembeötlő, mely Kati jobb válla alatt látható. Az énekesnő rögtön tisztáz is egy azzal kapcsolatos félreértést.

„Ez nem keréknyom. Ez egy skandináv sorsmotívum. Valamiért mindig közel éreztem magamhoz ezeket az északi népeket... Egyszer megcsináltattam a géntérképemet. Én a falu kutyája, minden... Viszont van bennem 11 százalék skandináv! Mondtam, jó, akkor megcsináltatom a tetkót. Ez az, de keréknyomnak hívjuk.”
– mondja nevetve Wolf Kati, akinek a bokáján Vuk, a kis róka „ül”. Hogy miért? A rajzfilm főcímdalát annak idején Wolf Kati énekelte! A dalt pedig az édesapja, Wolf Péter jegyzi!

Ha tetszett a részlet és kíváncsi vagy a teljes beszélgetésre, mutatjuk:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás