„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága





Hevesi Tamás zenészt talán senkinek sem kell bemutatni az országban, ám sokan nem tudják, hogy felesége Hevesi Kriszta szexuálpszichológus. A zenész és felesége hosszú évek óta élnek boldog házasságban, amiről most a Palikék Világa című podcastban néhány különleges részletet is elárult.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.05.04.
Hevesi Tamás kapcsolat munka házasság Hevesi Kriszta

Hevesi Tamás visszaemlékezett, hogy hogyan kezdődött a kapcsolatuk feleségével, Hevesi Krisztával. Sőt arról is elárult néhány részletet, hogy milyenek a hétköznapjai egy énekes és egy szexuálpszichológus nem mindennapi párosának.

230626_1025_DCS Hevesi Tamás
Hevesi Tamás a házasságáról árult el részleteket (Fotó: Dömötör Csaba)

Az énekes elmesélte, hogyan jött rá, hogy Kriszta személyében élete szerelmét találta meg.

Először csak jártunk természetesen, mint mindenki. Én azt gondolom, hogy mi nagyon szépen építettük ezt a kapcsolatot. Több évig jártunk egymással, mire azt mondtuk, hogy na akkor próbáljuk meg az első közös albérletünkben, hogy vajon tényleg működik-e ez a kapcsolat. És belevágtunk és nagyon jól működött az is.

„Mi nagyon jók vagyunk együtt. Nagyon sokat beszélgetünk. Este, mikor későn hazaérünk, akkor is töltjük egymást, szerintem mi egymás akkumulátorai vagyunk. A Krisztivel tényleg csodálatos az életem” – árulta el Hevesi Tamás.

Hevesi Tamás a színpadon kívül csak egy átlagember

A hétköznapokban is nagyszerűen működik a házasságuk és egy nagyon erős szövetséget alkotnak ők ketten. Ehhez azonban meg kellett tanulniuk, hogy a munkát ne vigyék haza és elválasszák a szakmai és magánéletüket:

Naponta, amikor csak tudjuk, hívjuk egymást. Lehet, hogy csak egyszer és utána este beszéljük át a nehéz napot. De egy biztos, hogy ő mindenben a lelki támaszom és talán azt mondhatom magamról, hogy én is az ő lelki támasza vagyok, hiszen nekünk azért ventilálnunk kell. Főképpen neki, miután napközben nagyon nehéz sorsokat kell megoldania, és amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem.

Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus
Hevesi Tamás és Kriszta életre szóló társra találtak egymásban (Fotó: Sláger FM)

„Nyilván nem hozza haza a munkát. Ezt le kell tudni választani, hiszen ez egy szakma. Épp olyan szakma, mint egy énekesnek, hogy ha felmegyek a színpadra, énekes vagyok, de amikor lejövök a színpadról, akkor Hevesi Tamás magánember vagyok. Kriszti ugyanez, amikor a rendelőben van, akkor ott óriásit alkot, és amikor kijön, akkor megint az én feleségem és a társam” – vallotta be az énekes.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás