A nyaralás után az ügyeletre vezetett Erdélyi Mónika útja

Nem végződött jól a műsorvezető görögországi nyaralása. Erdélyi Mónika az utolsó napon már nem érezte jól magát. Hazaérkezése után 39 fokos lázzal az ügyeleten kötött ki. Bár még csak pár nap telt el, de szerencsére jobban van.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.06.29.
erdélyi mónika antibiotikumkúra betegség ügyelet

Nemrég egy csodálatos hajóúton vett részt Erdélyi Mónika, azonban a nyaralás nem túl szerencsésen végződött

Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika görögországi hajóútja rosszul végződött (Fotó: Markovics Gábor)

Erdélyi Mónika vírus vagy bakteriális fertőzéssel tért haza Görögországból

Az Instagram-oldalán, néhány meseszép fotóval egyetemben osztotta meg a történteket.

A képek pár napja készültek Santorini szigetén. ❤️ Részt vettünk egy újabb egyhetes mediterrán hajóúton, ezúttal a görög szigeteken. Picit megkeserítette az utolsó napot, hogy elkaptam valami ronda vírust vagy bakteriális fertőzést, és tegnap már 39 fokos lázzal ültem itthon az ügyeleten. Na de félre bú, a gyors orvosi segítségnek hála, ma már sokkal jobban vagyok és holnaptól elkezdem az élménybeszámolót. ❤️ Ha van kedvetek, tartsatok velünk” – írta Mónika.

 

Antibiotikumkúrán van

Lapunk telefonon érdeklődött a műsorvezetőtől, és megtudtuk, bár kemény napokat tudhat maga mögött, szerencsére már sokkal jobban van.

Köszönöm, már jobban, vagyok, de egyelőre még nagyon köhögök. Az nem derült ki, hogy vírus vagy baktérium okozta a problémát. Antibiotikumos kúrán vagyok, ennek köszönhetően javul a helyzet.”

Kicsit hányingerem van, és az étvágyam egyelőre még nem tért vissza.

„Bízom benne, hogy hamarosan teljesen rendbe jövök” – mondta a Metropolnak, majd hozzátette, ha már így alakult, az mindenképpen szerencse, hogy nem a nyaralás elején betegedett le.

Az utolsó napon jött ki rajtam, hazafelé a repülőn már éreztem, hogy lázas vagyok."

Az nap az éjszaka sem volt könnyű, de másnap már izgultam, amikor 39 fokra ment föl a lázam.

Elmentem az ügyeletre, kaptam injekciót, hogy minél gyorsabban lemenjen a lázam” – árulta el.

Aki követi Mónika életét, tudja, hogy évekkel ezelőtt indította el YouTube csatornáját, ahol minden utazásokról, külföldi útjukról beszámolnak a követőiknek. Senkinek nem kell aggódnia, hogy a görögországi hajóútról nézőként lemarad...

Most is azon dolgozom, hogy mielőbb ki tudjuk tenni az első anyagot, remélhetőleg ez már ma megtörténik, de legrosszabb esetben holnap biztosan láthatják a követőink” – fűzte hozzá mosolyogva.


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás