"Rohadtul gáz még mindig!" - kíméletlenül kiosztotta a követőket Barbee

Durván kiakadt az énekesnő, mert egy kommentelő szóvá tette, hogy nem tökéletes az alakja szülés utána. Barbee hosszan magyarázta, hogy inkább a lányával töltötte az időt, mert fontosabb volt a minőségi idő és a pici fejlődése, mint az alakja.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.06.29.
Barbee szülés utáni test beszólás

Bata Adrienn, azaz Barbee 2022-ben adott életet első gyermekének a kis Zoénak. Bár nem volt zökkenőmentes a terhesség sem, a kisbaba érkezése a családba nagy öröm volt, így Barbee a mindennapjait főleg kislányával töltötte. Persze, egy édesanya ilyenkor a saját igényeit kissé háttérbe szorítja gyermekéért, és nem számít, ha felszalad pár plusz kiló.

Barbee
Barbee kislánya születése után is fantasztikusan nézett ki. (Fotó: Barbee)

Nemrég újra elkezdett sportolni, azonban egy kommentelő durván kiakasztotta, aki azt bírálta, hogy meghízott a terhesség alatt. Azt is elszögezte, hogy szeret jókat enni, így őt nem zavarták a plusz kilók, és nem a kommentelőnek a problémája a felesleg, ami az énekesnőn van. 

Van egy kis anyuka hasam, még mindig! Ugyanis nem foglalkoztam a szétnyílt hasizmommal, mert nem volt rá időm. Inkább azzal foglalkoztam, hogy a kislányomat lekössem, szebbé tegyem a mindennapjait, vele játszhassak, minőségi időt tölthessek vele. Úgy voltam vele, hogyha nem kapom vissza a szülés előtti testalkatomat bizonyos ideig, nem baj! Mert nekem sokkal fontosabb az, hogy a kislányom szeretetben nőjön fel, okos legyen, ügyes legyen, mert foglalkoztam vele. 

 – mondta az énekesnő.

Barbee: „A testszégyenítés gáz”

Adrienn elmondta a kommentelőnek, hogyha nem tetszik neki, ahogyan kinéz, akkor nem kell néznie. Hiszen ez nem az ő problémája, és máshol keresse a tökéletes modell alkatú embereket ne az ő oldalán.

A testszégyenítés online vagy szemtől szemben, ismerőstől vagy ismeretlentől rohadtul gáz még mindig!

„Nem tudom hány platformon kéne még erről beszélnie az embereknek. Nem tudom mikor fog eljutni a tudatukig, de valahogy nem érzem azt, hogy célba érne. Azt tanácsolom tölts kevesebb időt a képernyő előtt, menj ki a szabadba, és megfogod látni, hogy a veled szembe jövő tíz emberből minimum nyolc úgy néz ki, mint én” – mondta kissé idegesebben Barbee.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás