Retteg Kamilla: Harry és Meghan visszatérésétől tart

Emiatt nyugtalankodik a királyné.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.05.31.
Meghan Balmoral királyi család Harry

A brit király, III. Károly gyakran tölti a nyarakat Skóciában, a királyi család barmorali birtokán. Ilyenkor nemegyszer meghívja magához a család többi tagját is. A sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle korábban egy alkalommal utazott el Balmoralba, mielőtt még a házasok 2020-ban lemondtak volna a királyi tisztségükről, és Amerikába költöztek. Nemrég azonban olyan hírek érkeztek, hogy az uralkodónak szándékában áll idén nyáron meghívni a sussexieket, bár nem valószínű, hogy élni fognak a lehetőséggel.

Royal Salute Polo Challenge
Meghan Markle és Harry herceg / Fotó: Yaroslav Sabitov - PA Images / Getty Image

Károly király hagyományos meghívót küldene Harrynek és Meghannak, hogy a nyár egy részét a Balmoralban töltsék, de annak a biztos tudatában, hogy ők majd kifogásokat keresnek és visszautasítják az invitálást

– mondta el a Mirrornak a királyi szakértő és szerző, Tom Quinn. Majd hozzátette:

Egy 50 ezer hektáros magánbirtok talán alkalmas hely arra, hogy fátylat borítsanak a múltra, de Kamilla mindentől retteg, ami a férje rákból való felépüléséhez szükséges nyugalmat fenyegetheti. 

A brit király még februárban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Harry herceg, nem sokkal azután, hogy értesült erről, átrepült az Egyesült Királyságba, és meglátogatta az édesapját. Apa és fia mintegy 30 percet töltött el egymás társaságában, majd nem sokkal később Harry visszatért Amerikába. Azóta nem találkoztak, annak ellenére, hogy a sussexi herceg a közelmúltban Londonban járt az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás