III. Károly király hamarosan visszatérhet hétköznapi életéhez, lencsevégre kapták a klinikán – Videó





Az uralkodó egyre jobb bőrben van a felvételek szerint.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
III Károly egészségi állapot hivatalos látogatás Jó hír

Az év elején bombaként robbant a hír, hogy III. Károly királyt rákos megbetegedéssel diagnosztizálták. Azóta lemondta az összes hivatalos megjelenését, és a gyógyulásra helyezte a hangsúlyt. Különböző rákkezeléseken esett át, és úgy tűnik, hogy most végre jó hírekkel szolgálhat a palota az uralkodó állapotáról. Károly ugyanis felesége társaságában részt vett első hivatalos megjelenésén a diagnózisa óta. Kedden az University College London egyetem kórházának klinikáját, a Macmillan Cancer Centre-t keresték fel Kamilla királynéval. Ez azért is jó hír, mert ez azt jelenti, hogy megerősödött annyira a király, hogy a következő hetekben több hivatalos eseményen is tiszteletét tegye.

Le président de la République Emmanuel Macron et sa femme Brigitte Macron reçoivent le roi Charles III d'Angleterre et Camilla Parker Bowles, reine consort d'Angleterre, au palais de L'Elysée à Paris
A király egyre jobb állapotban van / Fotó: Stephane Lemouton / Bestimage

Az udvar tájékoztatása szerint a király a következő hetekben több személyes részvételt igénylő rendezvényen is meg fog jelenni. Például 3 napot fognak együtt tölteni a japán császárral, Naruhitóval és feleségével, Maszako császárnéval, amikor júniusban a császári pár meglátogatja az uralkodócsaládot Nagy-Britanniában – szúrta ki a Ripost.

A közösségi médiába feltöltött a királyi család egy videót is, amin látható, hogy mosolyogva, energiadúsan integetett Károly és felesége kedden a tömegnek az egyetem kapuján kilépve. Ezt a felvételt itt tudjátok megtekinteni:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás