Mi az igazság? Vad teóriák keringenek Nemazalány kapcsolatáról

Nem rég robbant a hír, hogy Halastyák Fanni újabb exvillalakó oldalán találta meg a boldogságot. Nemazalány és Fenyvesi Barna már hivatalosan is egy párt alkotnak, és úgy tűnik, minden rendben van közöttük. Mégis némi furcsaságra lettek figyelmesek a kommentelők a páros közös posztjait illetően.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.05.26.
Módosítva: 2024.05.26.
Nemazalány pletyka Sofi Fenyvesi Barna szerelem

Nemazalány és volt párja, Szlépka Armand tavaly szakítottak, ám Fanni már nem bánkódik, hiszen idén újra rátalált a szerelem. Az énekesnő szívét ismét egy egykori villalakó, Fenyvesi Barna rabolta el, akivel már hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat. Úgy tűnik, a fiatalok között minden a legnagyobb rendben, bár a kommentelők szerint talán már túlságosan is jóban vannak.

Nemazalány Halastyák Fanni
Úgy látszik Nemazalány boldogabb mint valaha Fotó: Instagram

Fanni szemfüles követői kiszúrták, hogy Barna nemcsak vele, hanem lakótársával, a szintén énekesnő Sofival is rengeteg időt tölt. Nemazalány új párja gyakran kíséri el a lányokat a koncertjeikre, ahol a színpad mellől videózza és támogatja őket. Sőt, legutóbb az Instagram-oldalán azt is megosztotta, hogy a fellépés után még egy étterembe is elvitte őket.

Nemazalány követői furcsa teóriával álltak elő

A rajongók kissé furcsállják a helyzetet, mert bár nagyszerű, hogy Fanni új párja a barátnőivel is ilyen jól kijön, ez már talán átlép egy határt. Úgy gondolják a szerelmeseknek talán több időt kellene kettesben tölteniük, és egy-egy ilyen éttermi randi alkalmával talán otthon hagyhatnák Sofit. Persze akadnak olyanok is, akik szerint ő nem veszi észre, hogy egyfajta harmadik kerék ebben a kapcsolatban.

Nemazalány, Sofi
Fanni és Barna rengeteg időt töltenek Sofival hármasban Fotó: Instagram

Egyesek pedig már egészen odáig merészkedtek, hogy olyan teóriákat találjanak ki, ami szerint a fiatalok nem véletlenül járnak mindig hármasban, és Sofi titokban szintén Barna barátnője. Persze, minden bizonnyal ezek csak alaptalan pletykák, és reméljük Fanni szíve nem törik össze ismét.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás